68 MILJOEN TRAGISCHE VERHALEN VAN MENSEN OP DE VLUCHT

Doneren

Meer dan 68 miljoen mensen zijn op de vlucht. Dat zijn 68 miljoen tragische verhalen, want vluchten doe je niet zomaar. Een vluchteling vlucht voor oorlog, geweld, vervolging, armoede, honger of natuurrampen. Hij of zij kan niet zonder gevaar voor eigen leven terugkeren naar geboorteland, stad of dorp. Veel van hen raken op de vlucht familie en vrienden kwijt. Vermoord, vermist of nooit meer teruggezien. Wij zetten ons in voor vluchtelingen die alles kwijt zijn en de wanhoop nabij. Voor 36 euro kunnen wij al een voedselpakket met lang houdbare producten geven aan een gezin dat net is aangekomen in een vluchtelingenkamp. Hier kunnen zij 1 week van eten. Help jij mee en geef je ook een voedselpakket? Doneer nu.

Tineke met kindjes

"Jouw hulp redt levens." - Directeur Tineke Ceelen

Waarom Stichting Vluchteling?

Stichting Vluchteling is een noodhulporganisatie die sinds 1976 wereldwijd hulp biedt aan vluchtelingen en ontheemden. Bij acute nood bieden we levensreddende noodhulp. Maar ook bij langdurige humanitaire crises kunnen mensen op ons rekenen.

Onze resultaten

Nieuws

placeholder
placeholder
24 mei 2019

Speciaal voor jou: gratis naar foto-expo topfotograaf Chris de Bode

Speciaal voor jou als Stichting Vluchteling volger hebben we tijdens de Maand van de Vluchteling een superleuke aanbieding: gratis naar de opening van de fotoexpo van topfotograaf Chris de Bode op 7 juni a.s. in het Humanity House in het centrum van Den Haag.

Lees meer

placeholder
placeholder
22 mei 2019

Zuid-Soedan: het verhaal van Ahok Dut (27)

In februari reisde een medewerker van Stichting Vluchteling samen met fotograaf Chris de Bode af naar Oeganda en Zuid-Soedan om daar verhalen van Zuid-Soedanese vluchtelingen op te schrijven.

Lees meer