In DR Congo, mensen vluchten in paniek voor oprukken M23 rebellen de stad in. De rebellen zijn inmiddels op enkele kilometers van de belangrijkste stad in Noord Kivu genaderd.

Groot geven

Wil je vluchtelingen op een grootse manier helpen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Grote giften

Man zit met dochter op schoot op een matje op de grond in Jemen

Help mensen op de vlucht

Overweeg je een gift van boven de 5000 euro? Relatiemanager Marc Pesch begeleid je graag met persoonlijk advies. Als je liever graag zelf over wilt maken kan dit gemakkelijk en snel via de onderstaande knop. Ook kun je het bedrag overmaken naar IBAN NL48 INGB 0000 000999 t.n.v. Stichting Vluchteling.

Portretfoto van Marc Pesch

Wij helpen je graag

Wil je jouw schenking een specifieke bestemming geven? Heb je vragen over het over het overmaken van je gift, of wil je geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Marc Pesch, relatiemanager, neemt er graag de tijd voor.

E-mail: marcpesch@vluchteling.nl
Telefoon: 070-346 89 46

Ondersteun een specifiek project

Groep mensen staat bij jerrycans die worden volgeladen met water
© © Martha Tadesse

Bij schenkingen vanaf 30.000 euro is het mogelijk om een specifiek project voor een deel mee te financieren voor een bepaalde periode. Hierbij geef je met jouw ambities en wensen richting aan de besteding van jouw schenking. Uiteraard houden we je op de hoogte van je project.

Wil je een volledig eigen project steunen? Dan kan! Bij een gift van 200.000 euro of meer gaat onze relatiemanager Marc Pesch graag met je op zoek naar een project dat bij je wensen past.

Voor bedrijven

Vrouw staat in de ingang van haar hut met kind in haar armen
© All Rights Reserved

Maak met je bedrijf het verschil

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen op een thema dat actueler is dan ooit? Bekijk de mogelijkheden voor bedrijven.

Fonds op naam

Vanuit het Brouwerfonds worden vernieuwende activiteiten voor Tibetanen en andere bergvolkeren uit de Himalaya ondersteund

EEN BIJZONDER SAMENWERKINGSVERBAND MET GROOTSE IMPACT

Wil je een royaal bedrag schenken en heb je wensen wat betreft de besteding? Maar heb je zelf niet de tijd, zin of ervaring om het project op te zetten? Richt via Stichting Vluchteling een Fonds op Naam op en bepaal hoe en onder welke naam je vluchtelingen helpt. Dit kan vanaf  50.000 euro per jaar voor minimaal 5 jaar.

Met een Fonds op Naam bij Stichting Vluchteling heb je veel invloed op hoe je helpt. Zo kies je zelf de thema’s en landen van je project. Ook bepaal je de projectnaam en hoe (vaak) je op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Al deze dingen bespreek je met je vaste contactpersoon bij Stichting Vluchteling.

Fiscale voordelen van een fonds op naam

Er zijn belastingvoordelen verbonden aan een fonds op naam die afhangen van je schenkingsvorm. Bij een eenmalige schenking is je gift fiscaal aftrekbaar wanneer het bedrag 1%-10% van je belastbaar inkomen uitmaakt.

Stichting Vluchteling
English
sluit