In DR Congo, mensen vluchten in paniek voor oprukken M23 rebellen de stad in. De rebellen zijn inmiddels op enkele kilometers van de belangrijkste stad in Noord Kivu genaderd.

Groots geven

Wilt u vluchtelingen op een grootse manier helpen? Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Grote giften

Man zit met dochter op schoot op een matje op de grond in Jemen

Het vermogen om te helpen

Uw steun heeft het potentieel om het leven van talloze vluchtelingen te verbeteren. Of het nu gaat om concrete noodhulp of duurzame humanitaire projecten, uw bijdrage kan een diepgaande impact hebben op het leven van degenen die het meest dringend hulp nodig hebben. Alleen door samen te werken kunnen we grootschalige stappen zetten en daadwerkelijk het verschil maken voor mensen op de vlucht.

Onze relatiemanager, Marc Pesch, helpt u graag verder, zodat uw bijdrage een maximaal effect heeft en ingrijpende veranderingen voor vluchtelingen mogelijk maakt. Als u liever zelf over wilt maken kan dit gemakkelijk en snel via de onderstaande knop. Ook kan u het bedrag overmaken naar IBAN NL48 INGB 0000 000999 t.n.v. Stichting Vluchteling.

Portretfoto van Marc Pesch

Wij helpen u graag

Wilt u uw schenking een specifieke bestemming geven? Heeft u vragen over het over het overmaken van uw gift, of wilt u geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Marc Pesch, relatiemanager, neemt er graag de tijd voor.

E-mail: marcpesch@vluchteling.nl
Telefoon: 070-346 89 46

Ondersteun een specifiek project

Groep mensen staat bij jerrycans die worden volgeladen met water
© © Martha Tadesse

Bij grotere schenkingen is het mogelijk om een specifiek project voor een deel mee te financieren. Hierbij geeft u met uw eigen ambities en wensen richting aan de besteding van je schenking. Uiteraard houden we u op de hoogte van het project.

Wilt u een volledig eigen project steunen? Dat is ook mogelijk. Neem voor de voorwaarden en mogelijkheden dan graag met onze relatiemanager Marc Pesch contact op. Hij vertelt u meer over  ons werk en gaat samen met u op zoek naar het project wat bij uw wensen en ambities past.

Voor bedrijven

Vrouw staat in de ingang van haar hut met kind in haar armen
© All Rights Reserved

Maak het verschil met uw bedrijf

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen op een thema dat actueler is dan ooit? Bekijk de mogelijkheden voor bedrijven.

Fonds op naam

Vanuit het Brouwerfonds worden vernieuwende activiteiten voor Tibetanen en andere bergvolkeren uit de Himalaya ondersteund

Een samenwerkingsverband met impact

Wilt u een groter  bedrag schenken en heeft u wensen wat betreft de besteding? Maar heeft u zelf niet de tijd, zin of ervaring om het project op te zetten? Richt via Stichting Vluchteling een Fonds op Naam op en bepaal hoe en onder welke naam u vluchtelingen helpt. Dit kan vanaf  50.000 euro per jaar voor minimaal 5 jaar.

Met een Fonds op Naam bij Stichting Vluchteling heeft u veel invloed op hoe u helpt. Zo kiest u zelf de thema’s en landen van uw project. Ook bepaalt u de projectnaam en hoe (vaak) u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Al deze dingen bespreekt u met uw vaste contactpersoon bij Stichting Vluchteling.

Vluchtelingen in Soedan schuilen in de schaduw

Fiscale voordelen

Er zijn belastingvoordelen verbonden aan een fonds op naam die afhangen van uw schenkingsvorm. Bij een eenmalige schenking is uw gift fiscaal aftrekbaar wanneer het bedrag 1%-10% van uw belastbaar inkomen uitmaakt.

Meer informatie? Neem contact met ons op via 070 346 89 46.

Truck rijdt door menigte in Soedan

Nalaten

De afgelopen jaren ondersteunen steeds meer mensen het werk van Stichting Vluchteling met een gift in hun testament. Alle bijdragen helpen en hebben impact.

Stichting Vluchteling
English
sluit