Meisje staat bij tent in Jemen

Contact

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen, wellicht staat het antwoord op jouw vraag er al tussen. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

en jong meisje krijgt medicijnen voorgeschreven door een mobiel gezondheidsteam van het IRC in Radfan Village in Lahj, Jemen. Door het voortdurende conflict in Jemen zijn de gezondheidsvoorzieningen en infrastructuur ingestort, waardoor meer dan 20 miljoen mensen humanitaire hulp nodig hebben en ongeveer 2,2 miljoen Jemenitische kinderen ondervoed zijn, waarvan 80% ernstig. Mobiele gezondheidsteams van het IRC brengen gezondheidszorg naar gemeenschappen in afgelegen dorpen in de bergen die anders geen toegang tot gezondheidszorg zouden hebben.
© Kellie Ryan/IRC

Klacht

Klachten, suggesties en opmerkingen van onze donateurs en andere geïnteresseerden zijn vanzelfsprekend altijd welkom. Je kunt ons via een standaardformulier, per telefoon, e-mail of per post benaderen:

Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie van ons.

Man met kind op zijn schouders loopt door kamp
© Reuters

Integriteit

We weten dat er momenten kunnen zijn waarop we niet voldoen aan onze normen tijdens het samenwerken. Wanneer dit gebeurt, willen we dit horen, de situatie zo snel en adequaat mogelijk aanpakken en maatregelen treffen om dit in de toekomst te voorkomen. Voor dergelijke klachten kan je ons bereiken via:

Je krijgt altijd binnen 48 uur een reactie van ons.

Pers en media

Voor mediavragen, interviews en extra informatie kunnen journalisten contact opnemen met onze persvoorlichter.

Stichting Vluchteling
English
sluit