Portretfoto van deelnemers Nacht van de Vluchteling

Vrijwilligers

Om onze evenementen goed te laten verlopen zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lijkt het je leuk om je voor een dag of een heel weekend in te zetten voor Stichting Vluchteling of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alinda LoMonaco via alindalomonaco@vluchteling.nl.

Portretfoto van vrijwilliger van de Nacht van de Vluchteling
© Ewald Geerdink

Nacht van de Vluchteling

Ons grootste evenement – dat ieder jaar in verschillende steden wordt georganiseerd – zoekt vrijwilligers die de duizenden deelnemers een bijzondere Nacht kunnen bezorgen. 10, 20 of zelfs 40 kilometer lopen is niet niks, en zonder onze locatie-, route- en hulpteams krijgen de deelnemers dit niet voor elkaar! Haal jij op 15-16 juni 2024 een Nachtje met ons door?

Lowlands

Voor onze activatie op het festival Lowlands zijn we op zoek naar muziekliefhebbers die niet vies zijn van een goede schoonmaakbeurt of wc-borstel! Met onze “Badkamer” bieden wij de beste en schoonste toiletten en douches van het festival aan, waar bezoekers tegen betaling van muntje(s) gebruik van kunnen maken. Tegelijkertijd dragen zij bij aan een noodhulpproject gericht op schoon water en sanitair. Kom jij 16, 17 en 18 augustus onze LL crew versterken?

Stichting Vluchteling
English
sluit