Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
18 okt 2018

VIDEO: 'Ik ken geen enkele Venezolaan die hulp krijgt van Curacao'

Directeur Tineke Ceelen en ambassadeur Art Rooijakkers spreken op Curacao met de Venezolaanse Marienny (31). 'We hebben er alles aan gedaan om niet te hoeven vluchten uit Venezuela, maar we konden gewoon niet anders.' Zij is een van de Venezolaanse vluchtelingen op Curacao die geen hulp krijgt.

Lees meer

placeholder
placeholder
16 okt 2018

VIDEO: ‘Wat ons in Venezuela wacht is 15 jaar cel of de dood’

Ambassadeur Art Rooijakkers is samen met directeur Tineke Ceelen op reis naar Curacao en Colombia om te praten met Venezolaanse vluchtelingen. In Curacao spreekt hij met José, een politiek vluchteling die vastzit in de gevangenis.

Lees meer

placeholder
placeholder
15 okt 2018

VIDEO: Venezolaanse vluchtelingen roepen wanhopig vanuit hun cel

Directeur Tineke Ceelen werd gister op Curacao in de kraag gevat tijdens een interview met een parlementslid. Bij de gevangenis waar Venezolaanse vluchtelingen gedetineerd zijn, kwam de politie nabij en verbood het filmen. Bekijk hier de video.

Lees meer

placeholder
placeholder
12 okt 2018

Ontmoeting met Venezolaanse vluchtelingen op Curaçao

Omdat de situatie verder verslechtert, reist directeur Tineke Ceelen af naar Curaçao en Colombia om ter plekke te bespreken hoe wij als Stichting Vluchteling onze hulp voor de Venezolanen kunnen intensiveren.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 okt 2018

Stichting Vluchteling bezoekt Venezolanen op Curaçao

Vanavond in de uitzending van Zembla is er aandacht voor de Venezolanen die massaal naar de eilanden Aruba en Curaçao trekken op de vlucht voor de malaise en grote tekorten aan voedsel en medicijnen in eigen land. Lees hier onze reactie.

Lees meer

placeholder
placeholder
10 okt 2018

Woensdag 10 oktober: Giro555-actiedag voor Sulawesi

Steeds meer bekende Nederlanders zetten zich in voor de slachtoffers van de ramp op Sulawesi en zijn vandaag, woensdag 10 oktober, aanwezig in Beeld en Geluid in Hilversum dat vanaf 12.00 uur open is voor publiek. Bekijk hier het programma.

Lees meer