Deelnemers Nacht van de Vluchteling zijn aan het lopen

Steun als bedrijf

Wil je als bedrijf laten zien waar jullie voor staan? Doe een schenking, organiseer een evenement of word bedrijfspartner van Stichting Vluchteling. Samen bereiken we meer.

Deelnemers Nacht van de Vluchteling lopen door winkelstraat

MAAK MET JOUW BEDRIJF VERSCHIL IN DE LEVENS VAN VLUCHTELINGEN

Vluchtelingen zijn een actueel onderwerp van gesprek. Niet alleen in de politiek en thuis aan de keukentafel – ook onder jouw medewerkers. Wil je als bedrijf laten zien waar je voor staat? Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen? Steun Stichting Vluchteling en maak verschil in het leven van duizenden vluchtelingen.

Enkele voordelen:

  • Laat als bedrijf of personeelsvereniging zien waar het voor staat;
  • Verbind je reputatie aan een toonaangevende vluchtelingenorganisatie;
  • Maak verschil in het leven van mensen op de vlucht;
  • Schenk belastingvrij.
In DR Congo, mensen vluchten in paniek voor oprukken M23 rebellen de stad in. De rebellen zijn inmiddels op enkele kilometers van de belangrijkste stad in Noord Kivu genaderd.
© Sven Trofinn/Stichting Vluchteling

Zo kun je helpen

Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven kunnen helpen. Belastingvrij schenken is daar een van. Wil je liever echt in actie komen? Organiseer een fondsenwervend evenement waar het hele bedrijf trots op kan zijn of loop de Nacht van de Vluchteling met je collega’s. We helpen je graag met tips, ondersteunend materiaal en informatie.

Ook kun je bedrijfspartner worden van Stichting Vluchteling. Met een samenwerkingsovereenkomst op maat draag je bijvoorbeeld financieel bij aan onze hulpverlening of geef je een podium aan onze voorlichtingsactiviteiten. Samen bespreken we een samenwerkingsvorm die past bij je bedrijf.

Kwaliteit van hulpverlening
Bij Stichting Vluchteling staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. We zijn in het bezit van het CBF-Keurmerk en zijn ISO-gecertificeerd. We investeren zo veel mogelijk in hulpvormen waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is, zoals cashhulp. Verder hebben we de ANBI-status. Meer weten over de kwaliteit van onze hulpverlening? Bekijk ons jaarverslag.

Portretfoto van Marc Pesch

Persoonlijk advies

Heb je vragen over samenwerking of wil je weten hoe je een actie op kunt starten? Wil je geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Marc Pesch, relatiemanager, neemt er graag de tijd voor.

E-mail: marcpesch@vluchteling.nl
Telefoon: 070-346 89 46

Stichting Vluchteling
English
sluit