Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
17 aug 2017

Stichting Vluchteling biedt luxe wc’s, douches en jacuzzi op Lowlands

Voor het eerst zijn op het festivalterrein van Lowlands luxe wc’s en douches te vinden. En voor de liefhebbers is er ook een jacuzzi. Tegen betaling van 1 muntje kunnen festivalbezoekers gebruik maken van het Elitair Sanitair van Stichting Vluchteling.

Lees meer

placeholder
placeholder
15 aug 2017

Videoportretten uit Afghanistan: Abdul

Stichting Vluchteling heeft samen met zeven andere hulporganisaties hulp geboden aan slachtoffers van oorlogsgeweld in Afghanistan. Elke week tonen we een videoportret. Deze week het eerste portret: Abdul.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 aug 2017

Het verhaal achter de foto: Tapitha Nyalada Chuoi (15)

In de serie "het verhaal achter de foto" vertellen vluchtelingen hun verhaal. Dit is het verhaal van Tapitha Nyalada Chuoi, 15 jaar, uit Zuid-Soedan.

Lees meer

placeholder
placeholder
08 aug 2017

Gifgasgranaten slingeren rond in omgeving van Mosul

Met mosterdgas gevulde mortieren liggen sinds enkele weken onbeschermd in Khorsabad, een dorp op 15 km van Mosul. Stichting Vluchteling stelt 100.000 euro beschikbaar aan de Mines Advisory Group.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 aug 2017

Langzaam dringt door waar hij het over heeft. Mosterdgas.

Directeur Tineke Ceelen was de afgelopen dagen in Irak samen met Ab Klink, voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Vluchteling. Ze bezoeken door Stichting Vluchteling gefinancierde projecten.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 aug 2017

Tunnels, bomgordels en echte helden.  

Directeur Tineke Ceelen was de afgelopen dagen in Irak samen met Ab Klink, voorzitter van de Raad van Toezicht van Stichting Vluchteling. Ze bezochten door Stichting Vluchteling gefinancierde projecten.

Lees meer