collega's van de Postcode Loterij maken totaalbedrag voor goede doelen van 2024 bekend

Nationale Postcode Loterij

Stichting Vluchteling en de Nationale Postcode Loterij werken al sinds 1996 succesvol samen. Mede dankzij de jarenlange steun van de Postcode Loterij en haar deelnemers heeft Stichting Vluchteling in de afgelopen decennia veel bereikt.

Samen maken we het verschil

Jaarlijks ontvangt Stichting Vluchteling €2,7 miljoen van de Postcode Loterij. Mede dankzij de steun van de deelnemers van de Postcode Loterij kunnen mensen op de vlucht voor oorlog en conflict worden geholpen. We bedanken de deelnemers van de Postcode Loterij voor de vaste jaarlijkse steun.

Logo Nationale Postcode Loterij

Over de Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

De Postcode Loterij heeft ruim 3 miljoen deelnemers, waarvan er heel veel jarenlang meespelen. In 2023 haalden zij samen € 349 miljoen op, voor 176 goede doelen. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is 8 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Stichting Vluchteling en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Speel jij al mee?

Een PostcodeLot kost €15,25 per trekking. Met deze loten maak je kans op mooie prijzen en steun je tegelijkertijd de goede doelen. Stichting Vluchteling bijvoorbeeld! Wij bevelen de Postcode Loterij van harte aan.

Stichting Vluchteling
English
sluit