EENMALIGE, BIJZONDERE LEZING BATACLAN-OVERLEVENDE FERRY ZANDVLIET

Vrijdag 13 november 2015. Ferry Zandvliet bezoekt met drie vrienden een concert in het Bataclan-theater in Parijs. Tijdens de noodlottige avond schieten terroristen 89 mensen dood. De gebeurtenis zet Ferry’s leven op zijn kop, maar maakt van hem vreemd genoeg ook een gelukkiger mens. Hij merkt namelijk dat praten over zijn ervaring helpt. Niet alleen om het trauma te verwerken, maar ook om anderen te inspireren.

Tijdens deze eenmalige en bijzondere lezing voor Stichting Vluchteling op vrijdag 20 september in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, laat Ferry zien hoe je uit iets negatiefs iets positiefs kunt halen. Het verhaal van Ferry gaat niet over Parijs, maar over overleven en verrijking. Het beschrijft een verwoede strijd tegen polarisatie en radicalisering.

Wil jij erbij zijn? Stichting Vluchteling heeft kaartjes beschikbaar voor haar donateurs en voor deelnemers van de Nacht van de Vluchteling. Let op: de Grote Zaal is vol. Indien je je nu aanmeldt, dan kun je de lezing bijwonen middels een livestream in een andere zaal van het Pakhuis. Meer praktische informatie vind je onderaan deze pagina.

 
"Wij hebben maar een kwartier in een oorlogssituatie gezeten. Hoe moet het zijn als je jaren in die situatie zit?”
Lezing Ferry Zandvliet

Praktische informatie

Praktische informatie

De lezing vindt plaats op vrijdag 20 september in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in de foyer voor een drankje, hapje (voor eigen rekening) en een kort voorprogramma. De lezing duurt van 20:00-21:30 uur. Indien je graag ter plaatse wilt eten, dan kan dat in het restaurant van Pakhuis de Zwijger. De locatie is prima te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Kijk op de website voor de mogelijkheden en een routebeschrijving!

Meer informatie

Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

Voor de kaarten geldt: op is op. Maak gebruik van de unieke kans om deze eenmalige, inspirerende lezing bij te wonen!