Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
14 apr 2022

‘Elk mens is de moeite van het redden waard’

‘Elk mens is de moeite van het redden waard’, zei directeur Tineke Ceelen tijdens het Marigold symposium. De marigold, ook bekend als de goudsbloem, staat symbool voor burgerslachtoffers van oorlogsgeweld.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 apr 2022

Veilig schuilen in de kelder van het kinderziekenhuis

Stichting Vluchteling financiert de renovatie van de kelder van het kinderziekenhuis in Lviv, Oekraïne zodat kinderen en hun families veilig kunnen schuilen tijdens het luchtalarm.

Lees meer

placeholder
placeholder
07 apr 2022

Samen met 3.000 mensen vraagt Stichting Vluchteling aandacht voor crises wereldwijd

Bijna 3.000 mensen hebben bijgedragen aan een speciale advertentie die Stichting Vluchteling op 8 april publiceert in het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Trouw en het Parool.

Lees meer

placeholder
placeholder
05 apr 2022

Hulp aan gevluchte Oekraïners in volle gang

Miljoenen Oekraïners zijn gevlucht voor de bombardementen en het escalerende geweld. Onze teams werken dag en nacht onder moeilijke en instabiele omstandigheden. Onze hulp in Polen, Moldavië en Oekraïne is in volle gang. We zijn hard bezig om ook aan de slag te gaan in Roemenië.

Lees meer

placeholder
placeholder
04 apr 2022

Medicijntransporten naar ziekenhuizen in Oekraïne

De oorlog in Oekraïne is ruim een maand gaande en de bevolking van het land raakt steeds verder in de problemen. Het komende half jaar zorgen we samen met onze partner voor medicijntransporten.

Lees meer

placeholder
placeholder
30 mrt 2022

Suzan en Freek: ‘Een reis om nooit te vergeten’

Als Ambassadeur van de Vrijheid reisde zangduo Suzan & Freek samen met Stichting Vluchteling naar Lesbos en Athene. Een reis waarop ze met eigen ogen zagen hoe vluchtelingen gediscrimineerd en buitengesloten worden.

Lees meer