DE CRISIS IN KAMEROEN VERGETEN? NIET ALS HET AAN ONS LIGT

Vergeten, onzichtbaar en niemand die naar je luistert. Dit is wat miljoenen vluchtelingen dagelijks meemaken. Juist in landen waar we nauwelijks over praten. Deze zomer maken wij elke week een vergeten land in crisis zichtbaar. Deze week wordt de crisis in Noord-Kameroen zichtbaar. Tienduizenden mensen zijn op de vlucht geslagen door aanhoudend geweld van Boko Haram. Lees hier alles over de crisis en hoe jij kunt helpen. 

VIDEO: waarom we Noord-Kameroen niet moeten vergeten

Hoe helpt Stichting Vluchteling?

In Noord-Kameroen hebben de mensen water-, sanitatie- en hygiëne hulp nodig. Maar ook de dagelijkse voorziening in eten en drinken. Daarom bieden wij in Noord-Kameroen hulp in de vorm van cash en watervoorzieningen. Cashhulp is een bewezen effectief middel om de lokale economie te stimuleren. De vouchers kunnen ingezet worden om eten en drinken te kopen of een opleiding te starten. De cashhulp die wij bieden in Noord-Kameroen gaat specifiek gebruikt worden om een onderneming of bedrijfje te beginnen. Daarnaast zorgen wij voor goede voorzieningen voor water-, en sanitair. Een onderdeel hiervan is een WASH-pakket dat bestaat uit een uitgebreid assortiment hygiëne-producten zoals verschillende maten wasteiltjes, stukken zeep, een jerrycan en drinkbekers.


   In Kameroen is dringend hulp nodig. Help jij ze?

   Lees hieronder meer over de projecten in Kameroen

   In Kameroen is DRINGEND HULP NODIG. Wij vergeten ze niet. Jij toch ook niet?

   Ja, ik wil doneren:

   • ?

    In het hygiëne-pakket zit minder producten dan in het WASH-pakket. Dit pakket heeft alleen 15 stukken zeep en 1 teiltje. Tip: in de volgende stap kun je ervoor kiezen om meer dan 1 pakket te doneren..

    5,50
   • ?

    Een WASH-pakket bestaat uit een uitgebreid assortiment hygiëne-producten zoals verschillende maten wasteiltjes, 15 stukken zeep, een jerrycan en drinkbekers.

    23,00
   • ?

    In het pakket zitten spullen zoals dekens, 2 muskietennetten en een 4-persoonsmat om op te slapen.

    45,00