Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
12 sep 2021

Recordbedrag per loper bij Nacht van de Vluchteling

Deelnemers van de Nacht van de Vluchteling haalden in de nacht van 11 op 12 september met de 40 kilometer lange sponsorloop ruim € 950.000 op. Dat is een recordbedrag per loper.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 sep 2021

Eerste lopers Nacht van de Vluchteling gestart

In zes steden in Nederland zijn zojuist de eerste lopers begonnen aan de twaalfde Nacht van de Vluchteling. De in totaal 2.400 deelnemers lopen 40 nachtelijke kilometers, om aandacht te vragen voor de situatie van vluchtelingen wereldwijd en geld op te halen voor noodhulp.

Lees meer

placeholder
placeholder
09 sep 2021

Een jaar na brand kamp Moria

Inmiddels is het een jaar nadat kamp Moria, op Lesbos, volledig afbrandde. Ondanks alle beloften zitten duizenden vrouwen, mannen en kinderen nog steeds vast in afgrijselijke omstandigheden op de Griekse eilanden. Na de brand moest Mavrovouni-opvangkamp op Lesbos een tijdelijke oplossing zijn. Dit was het niet.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 sep 2021

Aangepaste Nacht van de Vluchteling start met 2.400 lopers

De twaalfde Nacht van de Vluchteling wordt dit weekend in aangepaste vorm gelopen. In totaal lopen dit jaar 2.400 mensen mee in zes steden verspreid over het land.

Lees meer

placeholder
placeholder
30 aug 2021

Stichting Vluchteling haalt in korte tijd 1 miljoen euro op voor noodhulp in Afghanistan

De situatie in Afghanistan is gevaarlijk, veranderlijk en ongewis. De noden zijn onverminderd hoog, maar binnen de beperkingen van de veiligheidssituatie gaat ons werk vooralsnog gewoon door.

Lees meer

placeholder
placeholder
26 aug 2021

Nederlands Blazers Ensemble en Stichting Vluchteling brengen een ode aan de vrede

21 september, Internationale Dag van de Vrede, brengen TivoliVredenburg, Stichting Vluchteling en het Nederlands Blazers Ensemble gezamenlijk een ode aan de vrede en laten zien dat vrede niet vanzelfsprekend is.

Lees meer