Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
05 dec 2017

Ook wij schreven een gedicht, speciaal aan jou gericht

Voor Sinterklaas schreven ook wij een gedicht, deze is speciaal aan jou gericht. Wij willen namelijk vluchtelingen minder angst, wanhoop en zorgen geven, zodat zij weer kunnen uitkijken naar een goed leven.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 dec 2017

Geef vluchtelingen minder angst, zorgen en wanhoop

Geef vluchtelingen minder. Minder angst, zorgen en wanhoop. Wij hopen deze laatste dagen van het jaar op jou te mogen rekenen. Want wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens!

Lees meer

placeholder
placeholder
01 dec 2017

Inschrijving Nacht van de Vluchteling geopend!

De inschrijving voor de Nacht van de Vluchteling in 2018 is vandaag geopend! In het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 juni zal om stipt middernacht het startschot klinken.

Lees meer

placeholder
placeholder
29 nov 2017

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal!

Dankzij onze donateurs kan Stichting Vluchteling zich inzetten voor vluchtelingen wereldwijd en dat ook blijven doen. Zonder onze donateurs zijn wij nergens en daarom zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

Lees meer

placeholder
placeholder
27 nov 2017

Wij willen minder vluchtelingen... die overleven onder erbarmelijke omstandigheden

Het huilende jongetje op de foto is Rahim (5). Hij worstelt om in de rij te blijven staan bij een voedseluitgifte in het Palongkhali vluchtelingenkamp in de regio Cox’s Bazar, Bangladesh.

Lees meer

placeholder
placeholder
23 nov 2017

Test je kennis over vluchtelingen! Doe de quiz

Afgelopen week zijn wij onze campagne voor Minder Vluchtelingen gestart. Een van de vragen die wij veel kregen was: 'Hoe zit het nu écht met vluchtelingen?' Doe de quiz en kom erachter hoeveel jij weet en maak kans op 3x2 kaarten voor het Humanity House.

Lees meer