Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
10 okt 2018

Woensdag 10 oktober: Giro555-actiedag voor Sulawesi

Steeds meer bekende Nederlanders zetten zich in voor de slachtoffers van de ramp op Sulawesi en zijn vandaag, woensdag 10 oktober, aanwezig in Beeld en Geluid in Hilversum dat vanaf 12.00 uur open is voor publiek. Bekijk hier het programma.

Lees meer

placeholder
placeholder
05 okt 2018

Onze held Denis Mukwege wint Nobelprijs voor de Vrede

Dokter Denis Mukwege wint samen met Nadia Murad de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn inzet in de strijd tegen seksueel geweld in oorlogsgebieden. Hij biedt hulp aan slachtoffers van seksueel geweld in DR Congo en is al jarenlang partner en goede vriend van Stichting Vluchteling.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 okt 2018

Giro555 in actie voor slachtoffers Sulawesi

Vandaag starten de samenwerkende hulporganisaties een Nationale Actie voor de slachtoffers van de aardbevingen en tsunami op het Indonesische eiland Sulawesi. De ramp heeft sinds vrijdag 1200 mensen het leven gekost.

Lees meer

placeholder
placeholder
01 okt 2018

Stichting Vluchteling verheugd met Abel Herzberg-lezing minister Kaag

Wat een inspirerende en overtuigende lezing van minister Kaag’, zegt Tineke Ceelen, directeur van St Vluchteling in een eerste reactie.

Lees meer

placeholder
placeholder
26 sep 2018

Kamp Moria: 72 vluchtelingen op 1 toilet

Uit een nieuw rapport dat we vandaag publiceren, blijkt dat onze noodhulpteams op het Griekse Lesbos onder extreme druk moeten werken. Er heerst steeds meer paniek, apathie en woede onder vluchtelingen op de Griekse eilanden.

Lees meer

placeholder
placeholder
24 sep 2018

UPDATE: wat hebben we gedaan met jouw gift?

Syrië, de Rohingya-crisis in Myanmar/Bangladesh, Venezuela, Jemen: sinds januari 2018 hebben we jouw hulp gevraagd voor een aantal zeer urgente situaties. Nu is het tijd om te vertellen wat we dit jaar met jouw gift hebben gedaan.

Lees meer