Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
17 jan 2019

Nacht van de Vluchteling groeit verder met editie Kamp Westerbork

De officiële inschrijving voor de Nacht van de Vluchteling 2019 start vandaag via nachtvandevluchteling.nl. Het nationale evenement van Stichting Vluchteling vindt plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni.

Lees meer

placeholder
placeholder
07 jan 2019

Kleine verbeteringen maken het verschil: de MUAC-tool

De zogeheten MUAC-tool waarmee de mate van ondervoeding wordt gemeten bij kleine kinderen heeft een update gekregen. Het zijn kleine stapjes als deze die een groot verschil kunnen maken in het leven van vluchtelingen en ontheemden.

Lees meer

placeholder
placeholder
21 dec 2018

Terugblik 2018: waar werd jouw donatie aan besteed?

Begin 2018 uitten wij onze zorgen over een aantal crises in de wereld. In 2018 heeft Stichting Vluchteling zich ingezet om de ontheemden en vluchtelingen in deze gebieden waar mogelijk te helpen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat we dankzij onze donateurs konden doen.

Lees meer

placeholder
placeholder
14 dec 2018

Stichting Vluchteling verheugd met uitkomsten vredesbesprekingen Jemen

‘Dit is een heel belangrijke stap in de goede richting’, zegt Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling over de uitkomsten van de vredesbesprekingen in Zweden.

Lees meer

placeholder
placeholder
10 dec 2018

Tineke Ceelen: 'ontzettend trots op Dr. Mukwege'

Directeur van Stichting Vluchteling Tineke Ceelen was vandaag aanwezig bij de uitreiking van de Nobelprijs voor de vrede aan Dr. Mukwege uit DR Congo.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 dec 2018

Meer noodhulp voor gevluchte Venezolanen

Het aantal mensen dat Venezuela ontvlucht blijft stijgen. De meesten van hen trekken naar Colombia, sommigen reizen verder naar andere Zuid-Amerikaanse landen. Stichting Vluchteling verlengt de noodhulp voor Venezolanen in Colombia en biedt medische zorg, bescherming voor vrouwen en economische hulp.

Lees meer