Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
14 feb 2018

Lubbers was geraakt door het lot van vluchtelingen: "Je kunt niet anders"

Oud-premier Ruud Lubbers heeft veel voor ons betekend, zegt directeur Tineke Ceelen over zijn overlijden dat vandaag bekend werd gemaakt. "Wij denken in dankbaarheid en met genegenheid aan hem terug."

Lees meer

placeholder
placeholder
09 feb 2018

Oprichter van het Panzi Ziekenhuis: Dr. Denis Mukwege

Dokter Denis Mukwege is een in Frankrijk opgeleide gynaecoloog. Hij is specialist in de behandeling van slachtoffers van seksueel geweld en wordt wereldwijd beschouwd als de expert op dit gebied.

Lees meer

placeholder
placeholder
08 feb 2018

Infographic: onze resultaten in DR Congo

Wil je meer weten over de resultaten die wij boeken met onze projecten gericht op medische zorg in de Democratische Republiek Congo? Bekijk hier de infographic.

Lees meer

placeholder
placeholder
07 feb 2018

Medische zorg in DR Congo met behulp van mobiele kliniek

Deze week vertellen we over verhalen en projecten die wij - mede dankzij jouw hulp - steunen in de Democratische Republiek Congo. Vandaag deel twee.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 feb 2018

Het hartverscheurende verhaal van Esperance

Deze week gaan we dieper in op de verhalen en projecten die wij dankzij jouw steun aan vluchtelingen wereldwijd ondersteunen in de Democratische Republiek Congo. Het hartverscheurende verhaal van Esperance lees je hier.

Lees meer

placeholder
placeholder
05 feb 2018

Syrië: nog veel te onveilig om terug te keren

Honderdduizenden Syrische vluchtelingen dreigen komend jaar terug te moeten naar hun land terwijl geweld, bombardementen en beschietingen hun leven in gevaar brengen.

Lees meer