Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
24 mrt 2020

De strijd van Stichting Vluchteling tegen het coronavirus

We hebben een corona-team opgericht en houden de ontwikkeling van het coronavirus wereldwijd in gaten. Waar nodig komen we in actie en bieden we noodhulp.

Lees meer

placeholder
placeholder
23 mrt 2020

Nacht van de Vluchteling afgelast vanwege coronavirus

We hebben alles geprobeerd, maar helaas kan de editie van 2020 niet doorgaan. Op dit moment kijken we naar de mogelijkheden voor een digitale editie van de Nacht van de Vluchteling.

Lees meer

placeholder
placeholder
20 mrt 2020

De strijd tegen het coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid. Hier in Nederland maar ook in de kwetsbare gebieden waar wij werken. Lees de oproep van onze directeur Tineke Ceelen.

Lees meer

placeholder
placeholder
19 mrt 2020

Kantoor Stichting Vluchteling gesloten

Door de uitbraak van het coronavirus hebben ook wij de nodige maatregelen moeten nemen. Het kantoor is dicht, maar het werk gaat door.

Lees meer

placeholder
placeholder
18 mrt 2020

Coronavirus bereikt Lesbos

Stichting Vluchteling maakt zich ernstig zorgen over de situatie op Lesbos. Acute evacuatie is noodzakelijk, we nemen maatregelen om de hygiëne in kamp Moria te verbeteren.

Lees meer

placeholder
placeholder
14 mrt 2020

Stichting Vluchteling zeer bezorgd over verspreiding COVID-19 in vluchtelingenkampen

Stichting Vluchteling maakt zich ernstige zorgen over de mogelijke effecten van de verspreiding van COVID-19 op vluchtelingen en ontheemden wereldwijd. Deze kwetsbare groep leeft onder omstandigheden waar de gezondheidszorg minimaal is en waar men voor een groot deel afhankelijk is van de humanitaire hulpverlening.

Lees meer