Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
14 dec 2017

Giro555: Stichting Vluchteling helpt in 6 maanden bijna 4.000 ondervoede kinderen

Stichting Vluchteling kwam in actie in Jemen, Somalië en Zuid-Soedan. In de eerste 6 maanden hebben wij bijna 4.000 ondervoede kinderen kunnen helpen. Dat is gemiddeld 21 kinderen per dag.

Lees meer

placeholder
placeholder
13 dec 2017

Al 500 lopers voor de Nacht van de Vluchteling!

De inschrijving van de Nacht van de Vluchteling ging op 1 december open. Het evenement is nog ver weg, maar de eerste 500 lopers hebben zich al aangemeld!

Lees meer

placeholder
placeholder
12 dec 2017

Bekende supporter van Stichting Vluchteling: Waldemar Torenstra

'Ik wil er volledig achter kunnen staan zodat ik geen dubbele gevoelens heb als ik mensen oproep tot een donatie. En dat heb ik bij Stichting Vluchteling.'

Lees meer

placeholder
placeholder
07 dec 2017

Up to date in 3 minuten: Myanmar en Jemen

Up to date in 3 minuten. In dit korte overzicht krijg jij in enkele minuten inzicht in de laatste ontwikkelingen. Deze editie een update over de situatie en ons werk in Myanmar en Jemen.

Lees meer

placeholder
placeholder
05 dec 2017

Ook wij schreven een gedicht, speciaal aan jou gericht

Voor Sinterklaas schreven ook wij een gedicht, deze is speciaal aan jou gericht. Wij willen namelijk vluchtelingen minder angst, wanhoop en zorgen geven, zodat zij weer kunnen uitkijken naar een goed leven.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 dec 2017

Geef vluchtelingen minder angst, zorgen en wanhoop

Geef vluchtelingen minder. Minder angst, zorgen en wanhoop. Wij hopen deze laatste dagen van het jaar op jou te mogen rekenen. Want wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens!

Lees meer