header-steunons-bezoekevent-lezingen-bkb-stichtingvluchteling

Lezingen en presentaties

Heb je een spreker nodig?

De directeur en medewerkers van Stichting Vluchteling verzorgen regelmatig presentaties over vluchtelingencrises wereldwijd en de noodhulp die wij wereldwijd verlenen. 

Elke aanvraag wordt apart behandeld en moet voldoen aan drie instapcriteria. Stichting Vluchteling controleert altijd of deze drie criteria vervuld zijn:

  • De aanvraag is minstens zes tot acht weken van te voren geplaatst;
  • De aanvrager vertegenwoordigt een geregistreerde instelling en organiseert een inhoudelijke bijeenkomst passend bij onze missie en visie;
  • De bijeenkomst heeft een publiek dat bestaat uit gegarandeerd minstens 50 personen.

Presentatie pool

Het team van Stichting Vluchteling dat presentaties geeft, bestaat uit:

  • Onze directeur: heeft talloze van onze hulpprojecten persoonlijk bezocht, geeft informatie over ons werk en onze organisatie. Duidt het wereldwijde vluchtelingenprobleem (politiek en humanitair);
  • Een projectmedewerker: vertelt vanuit eigen ervaring over het lot van de mensen in conflictgebieden en hoe het is om voor Stichting Vluchteling te werken;
  • Een oud-bestuurder: geeft informatie over ons werk en onze organisatie. Duidt het wereldwijde vluchtelingenprobleem (politiek en humanitair).

Procedure

Alle aanvragen die binnenkomen bij Stichting Vluchteling, gaan voor een eerste scan en voor advies naar Team Voorlichting. Binnen vijf werkdagen ligt er een advies bij de directeur, binnen tien werkdagen krijgt de aanvragende instelling een afwijzing, toezegging of eventueel aanvullende vragen.

Wil je Tineke Ceelen of een andere medewerker van Stichting Vluchteling uitnodigen voor een bijeenkomst of evenement? Stuur een e-mail met concreet het verzoek, het doel van de bijeenkomst en uw contactgegevens naar Daphne Groenendijk: DaphneGroenendijk@vluchteling.nl.

Vergoeding?

Onze sprekers vragen geen vergoeding voor hun tijd, wel vragen wij de reiskosten te vergoeden. Een donatie aan Stichting Vluchteling stellen wij zeer op prijs.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op