header-steunons-steunalsbedrijf-jemen-stichtingvluchteling

Steun als bedrijf

Maak met uw bedrijf verschil in de levens van vluchtelingen

Wilt u als bedrijf laten zien waar jullie voor staan? Doe een schenking, organiseer een evenement of word bedrijfspartner van Stichting Vluchteling. Samen bereiken we meer.

Vluchtelingen zijn een actueel onderwerp van gesprek. Niet alleen in de politiek en thuis aan de keukentafel – ook onder uw medewerkers. Wilt u als bedrijf laten zien waar u voor staat? En wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen op een thema dat actueler is dan ooit? Steun Stichting Vluchteling en maak verschil in het leven van duizenden vluchtelingen.

Enkele voordelen:

  • Laat als bedrijf of personeelsvereniging zien waar het voor staat;
  • Verbind uw reputatie aan een toonaangevende vluchtelingenorganisatie;
  • Maak verschil in het leven van duizenden mensen op de vlucht;
  • Schenk belastingvrij.
header-hulpverlening-sesamstraat-irc-stichting-vluchteling

Steun Stichting Vluchteling en maak verschil in het leven van duizenden vluchtelingen.

Maatwerk voor bedrijven

Heeft u interesse in een samenwerking met Stichting Vluchteling of sponsoring van een specifiek evenement? Wilt u een maatwerkplan of een idee met ons bespreken? Neem dan contact op met Marc Pesch over de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf door te bellen naar 070 - 346 89 46 of een mail te sturen naar marcpesch@vluchteling.nl.

Neem contact met ons op

Zo kunt u helpen

Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven kunnen helpen. Belastingvrij schenken is daar een van. Wilt u liever echt in actie komen? Organiseer een fondsenwervend evenement waar het hele bedrijf trots op kan zijn. We helpen u graag met tips, ondersteunend materiaal en informatie.

Ook kunt u bedrijfspartner worden van Stichting Vluchteling. Met een samenwerkingsovereenkomst op maat draagt u bijvoorbeeld financieel bij aan onze hulpverlening of geeft u een podium aan onze voorlichtingsactiviteiten. Samen bespreken we samenwerkingsvorm die past bij uw bedrijf.

Kwaliteit van hulpverlening

Bij Stichting Vluchteling staan kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel. We zijn in het bezit van het CBF-Keurmerk en zijn ISO-gecertificeerd. We investeren zo veel mogelijk in hulpvormen waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is, zoals cashhulp. Verder hebben we de ANBI-status. Meer weten over de kwaliteit van onze hulpverlening? Bekijk ons jaarverslag.

Samenwerking met Van Ede & Partners

Bedrijfspartner Van Ede & Partners, outplacement en loopbaanbegeleiding, draagt sinds 2016 actief bij aan het werk van Stichting Vluchteling. Ze organiseren fondsenwervende activiteiten en doen mee aan onze sponsorloop de Nacht van de Vluchteling. Andersom verrijken wij de bedrijfsevenementen van Van Ede met voorlichting over de actuele vluchtelingensituatie en het werk van Stichting Vluchteling.

Wil u net als Van Ede & Partners als bedrijf het werk van Stichting Vluchteling steunen, en verlangt u maatwerk? Neem dan contact op met Marc Pesch over de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf.

Telefoon: 070-346 89 46
E-mailmarcpesch@vluchteling.nl 

header-steunons-steunalsbedrijf-jemen-stichtingvluchteling