header-steunons-donateursdagen-robert-stichtingvluchteling

Bezoek onze donateursbijeenkomst

"Een bijzonder kijkje achter de schermen van Stichting Vluchteling"

Wat kunnen wij doen dankzij de ruimhartige steun van onze donateurs? Stichting Vluchteling is blij met de steun en het vertrouwen van haar donateurs en hecht er veel belang aan haar donateurs te informeren.

Om onze donateurs op de hoogte te houden van ons werk organiseren we ten minste 1x per jaar een donateursbijeenkomst. Hier nemen we je mee terug naar de hoogte- en dieptepunten van de voorbije periode en blikken voorzichtig vooruit naar de uitdagingen. En gaan we uitgebreid in op wat wij met het geld van onze donateurs hebben kunnen doen.

Ook wordt actueel beeldmateriaal getoond en vragen we de mening van onze donateurs over de moeilijke dilemma’s waar hulpverleners en hulporganisaties soms voor staan. Uiteraard is er voldoende ruimte voor discussie en vragen.

Op 17 december 2020 blikten we met 300 belangstellende terug op het bewogen jaar. Ambassadeur Art Rooijakkers was presentator van de avond, belichte de hoogte- en dieptepunten van 2020 samen met noodhulpspecialisten van Stichting Vluchteling en een aantal bijzondere genodigden. 

Terugblik donateursbijeenkomst 2020