header-steunons-donateursdagen-robert-stichtingvluchteling

Bezoek onze donateursdag

"Een bijzonder kijkje achter de schermen van Stichting Vluchteling"

Dankzij onze donateurs zorgt Stichting Vluchteling wereldwijd voor de opvang van mannen, vrouwen en kinderen die op de vlucht zijn geslagen voor oorlog, geweld of onderdrukking. Stichting Vluchteling is dan ook heel blij met de trouwe steun van haar donateurs en hecht er veel belang aan haar donateurs te ontmoeten.

Om onze donateurs op de hoogte te houden van ons werk organiseert Stichting Vluchteling een paar keer per jaar een donateursdag. Verspreid over het land gaan wij in gesprek met onze donateurs en vertellen we wat wij met hun geld hebben kunnen doen.

Op deze speciale dag geeft Stichting Vluchteling een toelichting op de geboden hulp aan vluchtelingen en ontheemden. Tevens wordt actueel beeldmateriaal getoond en vragen we de mening van onze donateurs over de moeilijke dilemma’s waar hulpverleners en hulporganisaties soms voor staan. Uiteraard is er voldoende ruimte voor discussie en vragen.

We willen de donateursdag gebruiken om nader kennis te maken maar ook om van gedachten te wisselen over onze keuzes en u bij te praten over nieuwe ontwikkelingen.

De presentatie van de donateursdagen is in handen van radio- en tv-presentator Klaas Drupsteen. De donateursdag kent vaak een mooi museum als locatie. Naast het inhoudelijke programma is er altijd gelegenheid het museum te bezoeken en wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.

Terugblik donateursdag 2016