header-defaultbeeld-1-stichtingvluchteling

Disclaimer

De informatie op de websites van Stichting Vluchteling is met zorg samengesteld. Stichting Vluchteling controleert alle publicaties zorgvuldig, zodat aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving, kan Stichting Vluchteling niet garanderen dat de informatie op haar website altijd juist, actueel of volledig is.

Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Stichting Vluchteling aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt. Stichting Vluchteling behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. De bedragen en de bijbehorende voorbeelden die genoemd worden op de donatiepagina's en direct mailings (e-mail/print) zijn voorbeelden van de hulp die wij kunnen verlenen met jouw (maandelijkse) bijdrage. Jouw (maandelijkse) bijdrage komt ten goede aan hulp voor vluchtelingen daar waar dit het hardst nodig is.

Mocht u in de berichtgeving op de website van Stichting Vluchteling onjuistheden signaleren, dan stellen wij het zeer op prijs als u deze aan ons wilt doorgeven. Wij wijzen u ook graag op ons privacy statement. Bezoekers van onze sites wordt geadviseerd periodiek ons privacy statement te lezen.