EEN CRISIS VERGETEN? NIET ALS HET AAN ONS LIGT

Je huis moeten ontvluchten omdat je daar niet langer meer veilig bent. Dit is wat miljoenen mensen dagelijks meemaken. Juist in landen waar we nauwelijks over praten en niet veel over weten. Daarom nemen wij je deze zomer mee op reis. Vanaf 13 juli maken wij zeven weken lang iedere week een vergeten land in crisis zichtbaar. Wij vergeten ze niet, want deze mensen verdienen onze aandacht en hulp. Deze laatste week van de campagne vragen we aandacht voor Kenia.

Ja, ik help mee!

Vergeet hen niet! Steun met een eenmalige donatie.

 • ?

  Draag bij aan toegang tot veilig drinkbaar water. Denk hierbij aan het opzetten, herstellen en onderhouden van waterfaciliteiten.

  15,00
 • ?

  Draag bij aan psychologische begeleiding voor vluchtelingen en andere kwetsbare vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel, fysiek of mentaal geweld.

  25,00
 • ?

  Draag bij aan babypakketten met o.a. luiers en een dekentje, huisraadpakketten met o.a. matrassen en dekens en hygiënepakketten met o.a. Zeep en maandverband.

  50,00
 • ?

  Draag bij aan mobiele medische hulp in moeilijk bereikbare gebieden. Denk hierbij aan verbandmiddelen, medicijnen, artsen en verpleegkundigen.

  100,00
 • ?

  Draag bij aan de bouw van eenvoudige huizen voor terugkerende ontheemden. Samen met vaklui werken de terugkeerders aan de bouw van hun nieuwe thuis.

  250,00