header-defaultbeeld-1-stichtingvluchteling

Spreker nodig?

Wij verzorgen graag presentaties over Stichting Vluchteling, de noodhulp die wij wereldwijd verlenen en de situatie van ontheemden en vluchtelingen.

Elke aanvraag wordt apart behandeld en moet voldoen aan drie instapcriteria. Stichting Vluchteling controleert altijd of deze drie criteria vervuld zijn:

  • De aanvraag is minstens zes tot acht weken van te voren geplaatst.
  • De aanvrager vertegenwoordigt een geregistreerde instelling en organiseert een inhoudelijke bijeenkomst passend bij onze missie en visie.
  • De bijeenkomst heeft een publiek dat bestaat uit gegarandeerd minstens 50 personen

Presentatie pool

Het team van Stichting Vluchteling dat presentaties geeft, bestaat uit:

  • Onze directeur: heeft talloze van onze hulpprojecten persoonlijk bezocht, geeft informatie over ons werk en onze organisatie. Duidt het wereldwijde vluchtelingenprobleem (politiek en humanitair).
  • Onze projectmedewerker: vertelt vanuit eigen ervaring over het lot van de mensen in oorlogs- en conflictgebieden en hoe het is om voor Stichting Vluchteling te werken.            

Procedure

Alle aanvragen die binnenkomen bij Stichting Vluchteling, gaan voor een eerste scan en voor advies naar Team Voorlichting. Binnen vijf werkdagen ligt er een advies bij de directeur, binnen tien werkdagen heeft de aanvragende instelling een afwijzing, toezegging of liggen aanvullende vragen bij de instelling.

Vergoeding?

Onze sprekers vragen geen vergoeding voor hun tijd, wel vragen wij de reiskosten te vergoeden. Een donatie aan Stichting Vluchteling stellen wij zeer op prijs.

Vul het aanvraagformulier. Heb je nog vragen, neem dan contact op via e-mail info@vluchteling.nl