Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
25 okt 2018

Jemen: 5 antwoorden over de ernstigste humanitaire crisis

Jemen wordt de ergste humanitaire crisis van deze tijd genoemd. Meer dan 22 miljoen mensen hebben humanitaire hulp nodig, de VN waarschuwt voor de dreiging van de ernstigste hongersnood in 100 jaar en een miljoen mensen lijden aan cholera.

Lees meer

placeholder
placeholder
18 okt 2018

VIDEO: 'Ik ken geen enkele Venezolaan die hulp krijgt van Curacao'

Directeur Tineke Ceelen en ambassadeur Art Rooijakkers spreken op Curacao met de Venezolaanse Marienny (31). 'We hebben er alles aan gedaan om niet te hoeven vluchten uit Venezuela, maar we konden gewoon niet anders.' Zij is een van de Venezolaanse vluchtelingen op Curacao die geen hulp krijgt.

Lees meer

placeholder
placeholder
16 okt 2018

VIDEO: ‘Wat ons in Venezuela wacht is 15 jaar cel of de dood’

Ambassadeur Art Rooijakkers is samen met directeur Tineke Ceelen op reis naar Curacao en Colombia om te praten met Venezolaanse vluchtelingen. In Curacao spreekt hij met José, een politiek vluchteling die vastzit in de gevangenis.

Lees meer

placeholder
placeholder
15 okt 2018

VIDEO: Venezolaanse vluchtelingen roepen wanhopig vanuit hun cel

Directeur Tineke Ceelen werd gister op Curacao in de kraag gevat tijdens een interview met een parlementslid. Bij de gevangenis waar Venezolaanse vluchtelingen gedetineerd zijn, kwam de politie nabij en verbood het filmen. Bekijk hier de video.

Lees meer

placeholder
placeholder
12 okt 2018

Ontmoeting met Venezolaanse vluchtelingen op Curaçao

Omdat de situatie verder verslechtert, reist directeur Tineke Ceelen af naar Curaçao en Colombia om ter plekke te bespreken hoe wij als Stichting Vluchteling onze hulp voor de Venezolanen kunnen intensiveren.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 okt 2018

Stichting Vluchteling bezoekt Venezolanen op Curaçao

Vanavond in de uitzending van Zembla is er aandacht voor de Venezolanen die massaal naar de eilanden Aruba en Curaçao trekken op de vlucht voor de malaise en grote tekorten aan voedsel en medicijnen in eigen land. Lees hier onze reactie.

Lees meer