Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
23 nov 2017

Test je kennis over vluchtelingen! Doe de quiz

Afgelopen week zijn wij onze campagne voor Minder Vluchtelingen gestart. Een van de vragen die wij veel kregen was: 'Hoe zit het nu écht met vluchtelingen?' Doe de quiz en kom erachter hoeveel jij weet en maak kans op 3x2 kaarten voor het Humanity House.

Lees meer

placeholder
placeholder
21 nov 2017

Giro 555: Ruim één miljoen mensen geholpen

Zes maanden na de Giro555-actie ‘Help slachtoffers hongersnood’ hebben meer dan een miljoen mensen hulp ontvangen met Giro555-geld. Inmiddels is meer dan 20 van de ruim 35 miljoen euro besteed.

Lees meer

placeholder
placeholder
20 nov 2017

Vraag en antwoord: 'wat willen jullie met de petitie?'

Vandaag is onze campagne voor minder vluchtelingen live gegaan. En campagnes, roepen soms vragen op. Daarom hier antwoorden op de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Lees meer

placeholder
placeholder
19 nov 2017

Wij willen minder vluchtelingen die... omkomen van de honger en dorst

Het door burgeroorlog en conflict geteisterde Zuid-Soedan heeft volgens de Verenigde Naties te maken met de grootste voedselcrisis ter wereld. Meer dan 6 miljoen mensen hebben voedselhulp nodig. 

Lees meer

placeholder
placeholder
16 nov 2017

Wij willen minder vluchtelingen die... uitzichtloos vast zitten

Wij willen minder vluchtelingen die uitzichtloos vast zitten tussen vluchtelingenkamp en stad. Ruim 65 miljoen mensen zijn op de vlucht voor oorlog en geweld. Nog nooit moesten zoveel mensen álles achterlaten.

Lees meer

placeholder
placeholder
14 nov 2017

Blog: persvoorlichter Valeska Hovener in Zuid-Soedan

Persvoorlichter van Stichting Vluchteling Valeska Hovener bezocht het door oorlog en conflict geteisterde Zuid-Soedan. Lees hier haar verslag.

Lees meer