Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
20 jun 2018

Lees: 5 echte feiten over vluchtelingen

Vandaag is het wereldvluchtelingendag. Ook dit jaar moeten we constateren dat het aantal vluchtelingen en ontheemden wereldwijd is toegenomen. Blijkt uit het nieuwe Global Trends Report over vluchtelingen van de UNHCR.

Lees meer

placeholder
placeholder
18 jun 2018

VIDEO: de Nacht van de Vluchteling in beeld

Wat een geweldig evenement was het weer. De negende editie van de Nacht van de Vluchteling. Zoals elk jaar hebben we een prachtige video laten maken. Om terug te blikken. Geniet ervan!

Lees meer

placeholder
placeholder
18 jun 2018

TERUGKIJKEN: Tv-show Nacht van de Vluchteling

Afgelopen zaterdag was de live tv-uitzending van de Nacht van de Vluchteling bij de KRO-NCRV op NPO2. Mocht je onverhoopt de uitzending hebben gemist, kijk hem dan hier terug!

Lees meer

placeholder
placeholder
17 jun 2018

NACHT VAN DE VLUCHTELING BRENGT 1,6 MILJOEN EURO OP!

De Nacht van de Vluchteling heeft dit jaar ruim 1,6 miljoen euro opgebracht voor hulp aan vluchtelingen in conflictgebieden. Vanuit vier steden vertrokken om middernacht tegelijk een recordaantal van 5200 deelnemers voor een 40km lange nachtelijke wandeltocht.

Lees meer

placeholder
placeholder
13 jun 2018

Nacht van de Vluchteling LIVE: bekijk de promo!

We hebben de eerste beelden gezien en het gaat een bijzondere show worden aanstaande zaterdag 16 juni 23.15 uur bij de KRO-NCRV op NPO2.

Lees meer

placeholder
placeholder
12 jun 2018

Nacht van de Vluchteling Tv-show: wat gaan we doen?

Aanstaande zaterdag 16 juni vindt de negende editie plaats van de Nacht van de Vluchteling. Tijdens deze nacht wordt er, door middel van een sponsorloop van 10, 20 of 40 kilometer, geld ingezameld voor Stichting Vluchteling en aandacht gevraagd voor vluchtelingen wereldwijd.

Lees meer