Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
19 jan 2019

Waarom lopen we van Kamp Westerbork naar Groningen tijdens de Nacht van de Vluchteling?

Waarom lopen we van Kamp Westerbork naar Groningen tijdens de 10e editie van de Nacht van de Vluchteling? Dat lees in dit bericht.

Lees meer

placeholder
placeholder
18 jan 2019

Wil jij naar de live tv-uitzending van Tijd voor MAX?

Graag nodigen we je uit om 13 februari aanwezig te zijn bij de live tv-uitzending van Tijd voor Max. De uitzending staat helemaal in het teken van Stichting Vluchteling.

Lees meer

placeholder
placeholder
17 jan 2019

Tineke Ceelen in Libanon: 'dit kan echt niet, we moeten helpen'

'Toen we 's ochtends wakker werden was de hele tent overstroomd', aldus een van de kinderen die directeur Tineke Ceelen vandaag sprak in de Bekaa vallei in Libanon. Bekijk hier haar videoverslag.

Lees meer

placeholder
placeholder
17 jan 2019

Nacht van de Vluchteling groeit verder met editie Kamp Westerbork

De officiële inschrijving voor de Nacht van de Vluchteling 2019 start vandaag via nachtvandevluchteling.nl. Het nationale evenement van Stichting Vluchteling vindt plaats in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni.

Lees meer

placeholder
placeholder
07 jan 2019

Kleine verbeteringen maken het verschil: de MUAC-tool

De zogeheten MUAC-tool waarmee de mate van ondervoeding wordt gemeten bij kleine kinderen heeft een update gekregen. Het zijn kleine stapjes als deze die een groot verschil kunnen maken in het leven van vluchtelingen en ontheemden.

Lees meer

placeholder
placeholder
21 dec 2018

Terugblik 2018: waar werd jouw donatie aan besteed?

Begin 2018 uitten wij onze zorgen over een aantal crises in de wereld. In 2018 heeft Stichting Vluchteling zich ingezet om de ontheemden en vluchtelingen in deze gebieden waar mogelijk te helpen. Bekijk hier een aantal voorbeelden van wat we dankzij onze donateurs konden doen.

Lees meer