Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
24 mrt 2022

Iedere vluchteling hoort beschermd en geholpen te worden

Met een crowdfunding campagne wil Stichting Vluchteling samen met andere Nederlanders een duidelijke boodschap afgeven: elk mens op de vlucht voelt dezelfde pijn, heeft hetzelfde verdriet en gelijke nood. Doe mee!

Lees meer

placeholder
placeholder
16 mrt 2022

#BEDVOORBED: Jongeren in actie voor vluchtelingen

Voor alle minderjarige vluchtelingen over de hele wereld heeft jongerenorganisatie Young Impact samen met KRO-NCRV en De Maatschappelijke Diensttijd (MDT) de actie #bedvoorbed opgezet.

Lees meer

placeholder
placeholder
15 mrt 2022

11 jaar oorlog: escalerend geweld en humanitaire catastrofe in Syrië

Terwijl de ogen van de wereld gericht zijn op de oorlog in Oekraine, beleeft Syrië een triest lustrum. Het land gaat het tweede decennium van de burgeroorlog in en stevent af op een economische en humanitaire catastrofe.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 mrt 2022

Stichting Vluchteling start hulp aan Oekraiense vluchtelingen

De situatie voor de 44 miljoen Oekrainers is zeer ernstig en verandert voortdurend. Stichting Vluchteling ondersteunt twee regionale noodhulporganisaties die hulp bieden in Oekraine en de omringende landen.

Lees meer

placeholder
placeholder
28 feb 2022

Jouw donaties aan Giro555 en Giro999

De samenwerkende hulporganisaties openen vandaag Giro555 voor de nationale actie Samen in actie voor Oekraine. Heb je vorige week al een donatie gedaan aan Stichting Vluchteling (Giro999)? We leggen je graag uit hoe het zit.

Lees meer

placeholder
placeholder
28 feb 2022

Giro555 start Samen in actie voor Oekraine

De samenwerkende hulporganisaties openen vandaag Giro555 in een nationale actie om noodhulp te verlenen in en rondom Oekraine. De mensen uit Oekraine hebben dringend hulp nodig.

Lees meer