Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
04 okt 2017

'Hier hulp voor verkrachte vrouwen'

Directeur Tineke Ceelen is al enkele dagen in Cox's Bazar, Bangladesh. Vanuit hier geeft zij dagelijks een update over haar bezoek aan het crisisgebied. Vandaag het verslag van dag twee.

Lees meer

placeholder
placeholder
03 okt 2017

'Dit is waar Rwanda en ebola elkaar ontmoeten'

Directeur Tineke Ceelen is momenteel in Cox's Bazar, Bangladesh en geeft dagelijks een update over haar bezoek aan het crisisgebied.

Lees meer

placeholder
placeholder
02 okt 2017

Stichting Vluchteling schaalt noodhulp op voor gevluchte Rohingya

Stichting Vluchteling stelt bijna 500.000 euro ter beschikking voor noodhulp aan de Rohingya. Zeker een half miljoen mensen is de grens overgestoken vanuit de deelstaat Rakhine in Myanmar naar buurland Bangladesh.

Lees meer

placeholder
placeholder
20 sep 2017

Ernstig tekort aan voedsel en medische zorg voor Rohingya-vluchtelingen

Volgens de meest recente schattingen zijn de afgelopen weken inmiddels meer dan 412.000 mensen de grens overgestoken naar Bangladesh, op de vlucht voor het massale geweld in Myanmar.

Lees meer

placeholder
placeholder
19 sep 2017

Eerste zes maanden ruim 780.000 mensen geholpen in het Midden-Oosten

In de eerste zes maanden van 2017 heeft Stichting Vluchteling samen met haar partnerorganisatie het International Rescue Committee (IRC) cruciale hulp kunnen bieden aan ruim 780.000 vluchtelingen, ontheemden en lokale inwoners in het Midden-Oosten.

Lees meer

placeholder
placeholder
19 sep 2017

Videoportretten uit Afghanistan: Mohammed

Stichting Vluchteling heeft samen met zeven andere hulporganisaties hulp geboden aan slachtoffers van oorlogsgeweld in Afghanistan. Elke week tonen we een videoportret. Vandaag het zesde portret: Mohammed.

Lees meer