Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
10 mrt 2018

Wat als er geen dokter in de buurt is?

In Nederland zijn we gewend aan goede medische zorg. Maar wat als je in een land leeft dat in oorlog is? Waar als gevolg van het conflict geen schoon drinkwater of voedsel meer aanwezig is? Wat als je moet vluchten voor je leven?

Lees meer

placeholder
placeholder
09 mrt 2018

Video: wat is een mobiele kliniek?

Stichting Vluchteling verleent medische zorg aan ontheemden in afgelegen gebieden door de inzet van mobiele klinieken: rondreizende teams die medische hulp verlenen.

Lees meer

placeholder
placeholder
08 mrt 2018

Internationale Vrouwendag: help vrouwen in nood!

Vandaag is het de 110e Internationale Vrouwendag. In crisisgebieden worden vrouwen hard getroffen, terwijl medische hulp hier vaak ontbreekt. Stichting Vluchteling vraagt aandacht voor dit thema, om meer en betere medische zorg te kunnen leveren aan hen die dat het hardst nodig hebben.

Lees meer

placeholder
placeholder
26 feb 2018

Aanvallen op Oost-Ghouta: Syrische arts vertelt weerzinwekkende werkelijkheid

Deze dappere Syrische arts begeeft zich tussen de dagelijkse bombardementen in Oost-Ghouta om zieken, gewonden en doden te vervoeren.

Lees meer

placeholder
placeholder
25 feb 2018

Nacht van de Vluchteling-update: al meer dan €100.000 euro op de sponsorteller!

De Nacht van de Vluchteling bereikte dit weekend een mooie mijlpaal: de sponsorteller tikte de 100.000 euro aan! Bovendien heeft de 2000e deelnemer zich ingeschreven. Wij zijn super trots!

Lees meer

placeholder
placeholder
15 feb 2018

Goed Geld Gala: 7 miljoen euro voor Stichting Vluchteling

Met trots kunnen we zeggen dat we 7 miljoen euro hebben ontvangen van de Nationale Postcode Loterij voor noodhulp bij humanitaire crises. Nooit eerder ontving we zo’n hoge jaarlijkse donatie.

Lees meer