Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
18 mrt 2019

Reisverslag dag 1: Tineke Ceelen in Al Hol, Syrië

Afgelopen weekend was directeur van Stichting Vluchteling Tineke Ceelen op bezoek in het vluchtelingenkamp Al Hol in het Noordoosten van Syrië. Lees hier over haar ervaringen.

Lees meer

placeholder
placeholder
13 mrt 2019

Geuzenpenning: 'Als we meer Padre Solalindes hadden zou de wereld er een stuk mooier uitzien'

Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, reikte vandaag in de Grote Kerk in Vlaardingen de Geuzenpenning uit aan Padre Solalinde uit Mexico. Padre Solalinde ontfermt zich over wanhopige migranten die vele honderden kilometers afleggen om de grens tussen Mexico en de VS over te steken.

Lees meer

placeholder
placeholder
09 mrt 2019

‘1 miljoen Syrische kinderen hebben nog nooit hun eigen land gezien’

Stichting Vluchteling start dit weekend een actie in Nederland om de aandacht te vestigen op de oorlog in Syrië die deze week precies 8 jaar duurt.

Lees meer

placeholder
placeholder
07 mrt 2019

Tineke Ceelen reikt Geuzenpenning uit aan Padre Solalinde uit Mexico

Tineke Ceelen, directeur van Stichting Vluchteling, reikt woensdag 13 maart 2019 in de Grote Kerk in Vlaardingen de Geuzenpenning uit aan Padre Solalinde uit Mexico. Padre Solalinde ontfermt zich over wanhopige migranten in Mexico.

Lees meer

placeholder
placeholder
06 mrt 2019

Goed Geld Gala groot succes voor Stichting Vluchteling

Naast de vaste jaarlijkse bijdrage van € 2,7 miljoen kreeg Stichting Vluchteling dit jaar ook een extra toekenning van € 2,4 miljoen voor het project: 'Een leven na Boko Haram'.

Lees meer

placeholder
placeholder
27 feb 2019

Aisha in Niger kan eindelijk weer terug naar school

Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kunnen 16.000 kinderen die moesten vluchten voor Boko Haram terug naar school in Niger.

Lees meer