Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
01 dec 2017

Inschrijving Nacht van de Vluchteling geopend!

De inschrijving voor de Nacht van de Vluchteling in 2018 is vandaag geopend! In het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 juni zal om stipt middernacht het startschot klinken.

Lees meer

placeholder
placeholder
29 nov 2017

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal!

Dankzij onze donateurs kan Stichting Vluchteling zich inzetten voor vluchtelingen wereldwijd en dat ook blijven doen. Zonder onze donateurs zijn wij nergens en daarom zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

Lees meer

placeholder
placeholder
27 nov 2017

Wij willen minder vluchtelingen... die overleven onder erbarmelijke omstandigheden

Het huilende jongetje op de foto is Rahim (5). Hij worstelt om in de rij te blijven staan bij een voedseluitgifte in het Palongkhali vluchtelingenkamp in de regio Cox’s Bazar, Bangladesh.

Lees meer

placeholder
placeholder
23 nov 2017

Test je kennis over vluchtelingen! Doe de quiz

Afgelopen week zijn wij onze campagne voor Minder Vluchtelingen gestart. Een van de vragen die wij veel kregen was: 'Hoe zit het nu écht met vluchtelingen?' Doe de quiz en kom erachter hoeveel jij weet en maak kans op 3x2 kaarten voor het Humanity House.

Lees meer

placeholder
placeholder
21 nov 2017

Giro 555: Ruim één miljoen mensen geholpen

Zes maanden na de Giro555-actie ‘Help slachtoffers hongersnood’ hebben meer dan een miljoen mensen hulp ontvangen met Giro555-geld. Inmiddels is meer dan 20 van de ruim 35 miljoen euro besteed.

Lees meer

placeholder
placeholder
20 nov 2017

Vraag en antwoord: 'wat willen jullie met de petitie?'

Vandaag is onze campagne voor minder vluchtelingen live gegaan. En campagnes, roepen soms vragen op. Daarom hier antwoorden op de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen.

Lees meer