Header-3

HET LAATSTE NIEUWS

placeholder
placeholder
12 jun 2018

Nacht van de Vluchteling Tv-show: wat gaan we doen?

Aanstaande zaterdag 16 juni vindt de negende editie plaats van de Nacht van de Vluchteling. Tijdens deze nacht wordt er, door middel van een sponsorloop van 10, 20 of 40 kilometer, geld ingezameld voor Stichting Vluchteling en aandacht gevraagd voor vluchtelingen wereldwijd.

Lees meer

placeholder
placeholder
11 jun 2018

16-jarige Amir Hassanein loopt Nacht van de Vluchteling

De 16-jarige Amir Hassanein van het Amsterdamse Hyperion Lyceum loopt de 40 kilometer van de Nacht van de Vluchteling voor de eerste keer mee. Het team bestaat uit leerlingen, docenten en ouders. “Wij vinden het als school belangrijk dat we verder kijken dan de grenzen van het klaslokaal.”

Lees meer

placeholder
placeholder
08 jun 2018

Inschrijving Nacht van de Vluchteling sluit maandag 12.00 uur [inschrijving is gesloten]

Volgende week zaterdag in de nacht van 16 op 17 juni is het zover: de negende editie van de Nacht van de Vluchteling! De inschrijving sluit aanstaande maandag om 12.00 uur. Laatste kans! 

Lees meer

placeholder
placeholder
06 jun 2018

WINACTIE: wie zijn deze presentatoren?

WINACTIE: win twee kaarten voor de LIVE-uitzending van de Nacht van de Vluchteling op 16 juni om 23:15 op NPO2 op de Westergasfabriek in Amsterdam!

Lees meer

placeholder
placeholder
05 jun 2018

Colombia: wat doen we om de gevluchte Venezolanen te helpen?

Stichting Vluchteling is samen met haar partner International Rescue Committee (IRC) een project gestart om gevluchte Venezolanen in Colombia hulp te bieden in de vorm van bescherming voor kwetsbare vrouwen en kinderen, medische zorg en economische steun.

Lees meer

placeholder
placeholder
04 jun 2018

Nacht van de Vluchteling TV-show!

Op zaterdag 16 juni presenteren Liesbeth Staats en Joris Linssen om 23.15 uur op NPO 2 een live-televisieprogramma rond de Nacht van de Vluchteling!

Lees meer