Succesvolle Crowdfunding: oproep in 4 landelijke kranten op verkiezingsdag

Het is gelukt! Dankzij bijna 2.000 donateurs en vele acties hebben we voldoende geld opgehaald om onze boodschap op verkiezingsdag te delen in vier landelijk dagbladen. Wat een succes!

een aantal landelijke kranten liggen samen op de grond

Drie weken geleden startten wij de crowdfunding in de hoop dat we voldoende geld zouden ophalen voor één advertentie. Dankzij het enorme succes staan we 22 november, op verkiezingsdag, met onze boodschap in de Volkskrant, Parool, Trouw en het AD.

Vandaag herinneren wij Nederland er samen aan óók aan mensen op de vlucht te denken in het stemhokje. “We hopen dat kiezers met hoofd en hart stemmen voor een partij met oog voor de kwetsbare medemens, waar dan ook ter wereld”, aldus Tineke Ceelen, directeur Stichting Vluchteling.

Donateurs, bedankt!

Wij willen iedereen hartelijk bedanken die een cm² voor de advertentie heeft gedoneerd. Dankzij jullie steun kunnen we onze boodschap gezamenlijk uitdragen.

campagneposter van stichting vluchteling

Kies partij voor de vluchteling

Vandaag is hét moment waarop jij de stem van vluchtelingen kan versterken en medemenselijkheid mee kan laten wegen wanneer je kiest voor een nieuwe Tweede Kamer.


Stichting Vluchteling
English
sluit