Kom naar de bijzondere film ’Vlucht’ met Eric Corton

Hoe voelt als je thuis niet meer veilig is en zó gevaarlijk is geworden dat je moet vluchten? Eric Corton kruipt in de huid van een vluchteling en speelt in de door hem zelfgeschreven filmvoorstelling. Speciaal voor donateurs van Stichting Vluchteling is deze film gratis te zien.

Portretfoto van Eric Corton


Max leeft een normaal leven. Hij heeft een vrouw en twee kinderen en is leraar Nederlands. Zijn rechtvaardigheidsgevoel is heel groot. En hij heeft een duidelijke mening

Maar dan verandert zijn leefwereld. Er wordt opeens van alles verboden, een mening hebben wordt gevaarlijk. Dan wordt Max ook nog ontslagen en vervolgens bedreigd en opgepakt. Even later komt hij weer vrij maar belandt daarna weer in de handen van de politie. Dan ziet Max nog maar één oplossing… vluchten.

KOM NAAR DE GRATIS FILM

Ook zo benieuwd naar deze bijzondere film van Eric Corton? Graag nodigen we je uit. De film is op donderdag 2 maart 2023 van 19.30 – 22:00 uur te zien in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Na afloop van de voorstelling gaat onze ambassadeur Art Rooijakkers in gesprek met directeur Tineke Ceelen en Eric Corton.

  • Locatie: Pakhuis de Zwijger
    Piet Heinkade 179
    1019 HC Amsterdam

Programma van 2 maart

  • Inloop: 19.30 uu
  • Inleiding en vertoning: 20.00 – 21.00uur
  • Nagesprek: 21.00 – 21:30 uur
  • Drankje: 21.30 – 22:00 uur

De toegang is gratis. Per aanmelding schrijf je je automatisch met 1 introducé in. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij.De film ‘Vlucht’ is een initiatief van SOLO Stories onder regie van Benno Hoogveld. Spel en script: Eric Corton.


Stichting Vluchteling
English
sluit