Kom langs bij onze VR-experience op de Bevrijdingsfestivals

Op 5 mei is het zover, dan vieren we met elkaar de vrijheid. De Bevrijdingsfestivals kunnen na twee alternatieve edities dit jaar weer doorgaan met publiek. Stichting Vluchteling is ook weer van de partij.

Vrouw met VR bril op bij Bevrijdingsfestival

Dit jaar zijn we aanwezig op vier Bevrijdingsfestivals door heel Nederland. We staan erbij stil dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Zeker niet voor die miljoenen vluchtelingen waar ook ter wereld, voor wie het niet mogelijk is om een gelukkig, veilig en vrij leven te leiden in hun thuisland.

Kruip in de huid van een vluchteling

Kom langs en neem een kijkje in een vluchtelingenkamp aan de hand van onze unieke VR-experience. Met deze virtual reality ervaring sta je ineens midden in een vluchtelingenkamp in Congo. De mensen wonen dicht op elkaar in zelfgebouwde hutten en drinken water uit vervuilde beekjes. Het is in één klap duidelijk waarom noodhulp zo hard nodig is.

Waar vind je ons?

Bij onze stand informeren onze vrijwilligers je over de noodhulp die Stichting Vluchteling in samenwerking met lokale partners biedt in landen als Jemen, Congo en Oekraïne. Zien we je daar?


Stichting Vluchteling
English
sluit