Inschrijving Nacht van de Vluchteling 2023 is open

De Nacht van de Vluchteling is een sponsorloop van 10, 20 of 40 kilometer. Door mee te lopen, toon je je solidair met mensen op de vlucht voor oorlog en conflict en haal je geld op voor noodhulp. Loop jij in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 juni 2023 met duizenden anderen mee? Meld je dan gelijk aan!

Deelnemers Nacht van de Vluchteling aan het wandelen
© Jesse Wensing

Steden en afstanden

• Rotterdam – Den Haag: 10km, 20km of 40km

• Amersfoort – Utrecht: 10km, 20km of 40km

• Haarlem – Amsterdam: 10km, 20km of 40km

• Nijmegen – Arnhem: 10km, 20km of 40km

• Tilburg – Eindhoven: 10km, 20km of 40km


In Rotterdam, Amersfoort, Haarlem, Nijmegen en Tilburg zijn ook avondroutes van 10 en 20 km. En voor de vroege vogels hebben we iets nieuws: een ochtendroute op zondag. In alle vroegte kun je je aansluiten bij de 40 km lopers, die er dan al uren op hebben zitten. Omdat het om testroutes gaat, kan slechts een beperkt aantal mensen zich hiervoor inschrijven.

Over de Nacht van de Vluchteling

In 2010 is de Nacht van de Vluchteling als sponsorloop begonnen. Aangemoedigd door de vele positieve reacties is het evenement inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement waar elke keer vele duizenden mensen aan meedoen. Het belooft ook dit jaar weer een onvergetelijke nacht te worden waarbij we samen één doel voor ogen hebben: een verschil maken voor mensen op de vlucht, waar ook ter wereld.


Stichting Vluchteling
English
sluit