Directeur Tineke Ceelen genomineerd voor Margriets 60 boven 60

Sinds jaar en dag trekt onze directeur Tineke Ceelen onvermoeibaar van brandhaard naar brandhaard om voor de televisiecamera de aandacht te vestigen op de miljoenen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. En dat is het tijdschrift Margriet niet ontgaan. Voor haar volhardende inzet voor mensen in nood, is onze directeur genomineerd voor 'Margriets 60 boven 60' in de categorie 'Maatschappij.'

Logo margriets 60 boven 60

Vrouwen die het verschil maken

Voor jongeren zijn er talloze talentenlijsten en verkiezingen: meestal zijn die gericht op kandidaten tot dertig jaar. Terwijl er bij zestigplussers ook veel talent rondloopt. Zij hebben baanbrekend werk verricht, anderen geïnspireerd met hun vakkennis en de weg vrijgemaakt voor andere vrouwen. Kortom: vrouwen die het verschil maken. Zestig vrouwen boven de zestig. We zijn vereerd met de nominatie van onze directeur in de categorie Maatschappij.

Er zijn miljoenen mensen die het geluk niet hebben gehad om op te groeien zoals ik. Dat maakt mij schatplichtig.

Portretfoto van Tineke Ceelen Tineke Ceelen, directeur Stichting Vluchteling

Stem mee!

Onze directeur Tineke Ceelen is 1 van de 10 vrouwen in de categorie ‘Maatschappij’. Breng je je stem op haar uit? Stem mee op margriet.nl/60boven60!

Portretfoto genomineerden 60 boven 60

Stichting Vluchteling
English
sluit