Deel opbrengst boek ‘Volg de Vlinder’ voor hulp aan vluchtelingen

'Volg de Vlinder', een bijzonder prentenboek geschreven door Helen Cooper en geïllustreerd door debutante Gill Smith, vertelt een ontroerend verhaal over twee vluchtelingenkinderen. Op hoopvolle wijze, verbeeldt 'Volg de Vlinder' hoe moeilijk het kan zijn je verleden te verwerken en weer te kunnen spelen als een kind.

Volg de vlinder - boek

In ‘Volg de vlinder’ komen een broertje en zijn oudere zus aan in een nieuw land, nadat ze gered zijn van een wrak bootje op een duistere zee. Het jongetje maakt al snel nieuwe vriendjes en begint weer te spelen en te lachen. Maar zijn zus wordt achtervolgd door de schaduwen van hun verleden en verstopt zich in huis. De jongen probeert zijn zus kost wat kost te steunen, maar niets lijkt te werken. Er moet toch een manier zijn om haar te helpen? Op een dag vangt hij een vlinder voor zijn zus, wat alles verandert.

Samen voor een hoopvolle toekomst

Uitgeverij Samsara schenkt een deel van de opbrengst van ‘Volg de Vlinder’ voor hulp aan en een betere toekomst voor mensen op de vlucht. Per verkocht boek wordt er 1 euro gedoneerd aan Stichting Vluchteling en Vluchtelingenwerk Nederland.

Koop ‘Volg de vlinder’ en steun onze noodhulp aan mensen op de vlucht wereldwijd.

Ook verloten wij een exemplaar. Wil jij kans maken? Laat ons weten waarom jij dit boek graag zou willen lezen. Stuur jouw bericht naar info@vluchteling.nl. De winnaar krijgt begin februari bericht.


Stichting Vluchteling
English
sluit