Alles over onze coronahulp

De strijd tegen het coronavirus is nog lang niet voorbij. Wereldwijd grijpt het virus steeds verder om zich heen. In veel landen waar wij werken komt corona bovenop andere problemen zoals honger, droogte of oorlog en conflict. Stichting Vluchteling biedt levensreddende hulp in 17 landen. Met onze hulp proberen we  het ergste te voorkomen. Door mondmaskers uit te delen, isolatiecentra op te richten en mensen voor te lichten over de gevaren van het virus. Op dit moment ontvangen ruim 360.000 vluchtelingen onze hulp.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de meest recente ontwikkelingen. Abonneer jezelf op de persoonlijke corona-updates van onze directeur en kom erachter hoe jij zelf in actie kunt komen. Want één ding is zeker, deze strijd gaan we alleen samen winnen.


We zijn bang voor het virus hier, maar ook ongerust over al die mensen in overvolle vluchtelingenkampen. Doe daarom mee in onze strijd tegen corona in vluchtelingenkampen. Als je wilt doneren dan mag dat natuurlijk altijd, elke euro is zeer welkom. Jouw hulp is keihard nodig. Zeker nu!