Suzan & Freek: "Een reis om nooit te vergeten"

Als ambassadeurs van de vrijheid reisde het zangduo Suzan & Freek samen met Stichting Vluchteling naar Lesbos en Athene. Een indrukwekkende reis waarop ze met eigen ogen zagen hoe vluchtelingen in Griekenland gediscrimineerd en buitengesloten worden.

DE VRIJHEID OM TE LEVEN

Miljoenen vluchtelingen leven in onvrijheid. Mensen die niet kunnen kiezen wat ze vanavond eten, waar ze slapen of naar welke school ze gaan. Vluchtelingen die niet de vrijheid hebben om te zeggen wat ze willen. Stichting Vluchteling zet zich in voor mensen die in onvrijheid leven. Omdat wij geloven dat iedereen het recht heeft om te kiezen waar je speelt, waar je slaapt of wat je denkt. We werken daarom dagelijks aan ieders recht op de vrijheid om te leven.

Stichting Vluchteling besteedt in aanloop naar de Dag van de Rechten van de Mens aandacht aan al die mannen, vrouwen en kinderen die nu door oorlog en conflict in onvrijheid leven of op de vlucht zijn op zoek naar vrede en vrijheid.

Bekijk hier de speciale bijlage bij de Volkskrant
Het is ons een groot plezier je de speciale bijlage, die op 10 december bijgesloten wordt bij de Volkskrant, hier als pdf-download aan te bieden. We hopen dat je met plezier zult lezen en dat de gesprekken, foto’s, interviews en verhalen je mogen inspireren.

Lees verder onder de wereldkaart.