portret-kinderen-stichting-vluchteling

Donateurspanel

Jouw mening telt!

Stichting Vluchteling vindt het belangrijk om te weten wat er leeft bij haar donateurs en hoe men denkt over belangrijke onderwerpen. Daarom starten we in maart met het donateurspanel. Het is dé kans om jouw stem te laten horen en mee te denken over ons beleid. Samen staan we sterk, jouw mening is voor ons goud waard. Staat er een nieuwe campagne voor de deur? Dan zij wij heel benieuwd welk beeld jij er het beste bij vindt passen. 

Hoe werkt het?

Als je aangemeld bent voor ons panel neem je zitting in een besloten Facebookgroep. Als er een nieuwe vraag online staat ontvangen alle panelleden een bericht. Ieder onderzoek bestaat steeds uit 1 á 2 korte vragen en gaan steeds over onze activiteiten als Stichting Vluchteling. Jij bepaalt zelf iedere ronde weer of je meedoet. Een ronde overslaan? Dat kan. Vanzelfsprekend hopen we zo vaak mogelijk jouw mening te mogen horen. Gemiddeld zullen we jou als panellid één keer per maand om jouw mening vragen.

Aanmelden?

Door deelname aan het panel lever je als donateur een belangrijke bijdrage aan Stichting Vluchteling en onze hulp aan vluchtelingen en ontheemden wereldwijd. Doe en denk je mee? Stuur een e-mail met daarin alleen jouw voor- en achernaam o.v.v. donateurspanel naar marnixlok@vluchteling.nl. Ben je eenmaal aangemeld dan houden we op de hoogte. Maar wacht vooral niet te lang en meld je vandaag nog aan! 

Heb je vragen? ook dan kun je mailen of bellen naar 070-3468946 en vragen naar Marnix Lok.