Inpakken pakketten 562x270

Bied directe hulp met uw bedrijf

Wereldwijd zijn 65 miljoen mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en onderdrukking. Stichting Vluchteling biedt als noodhulporganisatie hulp aan deze mannen, vrouwen en kinderen. Steun vanuit het bedrijfsleven is voor Stichting Vluchteling dan ook van groot belang. Met uw bedrijf kunt u vluchtelingen en ontheemden samen met ons directe hulp bieden, zoals onderdak, medische zorg, hulpgoederen, voedsel, schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Geef een voedselpakket

   
    Stichting Vluchteling verstrekt in de Al-Hasakeh regio in het oosten van Syrië voedselpakketten aan Syrische families die door de aanhoudende burgeroorlog geen toegang hebben tot voldoende voedsel.

De voedselpakketten bestaan uit rijst, bulgur, pasta, rode linzen, bruine linzen, gedroogde kidneybonen, kikkererwten, olie, tomatenpuree, vis in blik, zout en suiker.

Doneer een voedselpakket voor Syrische families!

Geef een hygiënekit

   
    Het aanpakken van de slechte hygiënische omstandigheden in Syrische vluchtelingenkampen heeft een hoge prioriteit. Stichting Vluchteling helpt bij de aanleg van sanitaire voorzieningen en distribueert hulpgoederen, die de hygiëne in de kampen verbeteren.

De hygiënekits bestaan uit een handdoek, zeep, wc-papier, tandenborstel, tandpasta, shampoo, verkoelende poeder, maandverband, ORS zakjes, dettol, emmertje, onderbroek, sokken, grote doek en kleine doek.

In de kits zitten tevens WakaWaka lampjes ter bevordering van veiligheid in de kampen. De lampen werken op zonne-energie, waardoor ze duurzaam en veilig zijn.

Doneer een hygiënekit voor Syrische families!

Geef een winterpakket

   
    Stichting Vluchteling verleent noodhulp aan Syrische vluchtelingen om zich voor te bereiden op de koude wintermaanden. Extra aandacht gaat uit naar alleenstaande moeders met kinderen, gezinnen zonder kostwinner, en gezinnen die in zelfgebouwde hutjes en tenten verblijven.

De winterpakketten bestaan uit dekens, matjes, lakenset, sjaals, wollen sokken, baby deken en een baby mutsje.

Doneer een winterpakket voor Syrische vluchtelingen!

Heeft u interesse in een samenwerking met Stichting Vluchteling of sponsoring van een specifiek evenement? Wilt u een maatwerkplan of een idee met ons bespreken? Neem dan contact op met Kirstin Poot over de mogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf door te bellen naar 070 - 346 89 46 of een mail te sturen naar kirstinpoot@vluchteling.nl.

Wij nemen graag contact met u op!

*
*
*
*

Over op IBAN

Olifi steunt Stichting Vluchteling

Plaats deze banner op uw website