18-06-2020

Mis niks! Volg de Nacht van de Vluchteling live

Dit jaar brengen we de Nacht van de Vluchteling live in beeld. Via Facebook  en de homepage leef je mee met de lopers, geniet je van bijzondere optredens en activiteiten, en krijg je updates van bekende special reporters als Waldemar Torenstra, Gers Pardoel en Frank Lammers.

Live verslag: tune in op 20 juni

Op 20 juni sluiten we samen de digitale Nacht van de Vluchteling feestelijk af. De lopers worden uitgedaagd om vanaf 22:00 uur hun laatste kilometers in hun eigen omgeving te maken. En wij bouwen er een spetterende livestream omheen. Art Rooijakkers en Melissa Drost presenteren in een lege Westergas een afwisselend en bijzonder liveprogramma! Zorg dat je er vanuit huis bij bent. 

Tune in en volg alles live. Kijk en luister wat er allemaal gebeurt en laat je raken door de bijzondere gesprekken met lopers. Fotografen en bekende special reporters zijn in de weer om sfeerverslagen met je te delen.
Het wordt anders dan anders, maar we maken er iets van. Juist nu! De livestream begint zaterdag om 21:30 uur en eindigt stipt middernacht.

Programma

Westergas, Amsterdam:  presentatie Art Rooijakkers en Melissa Drost 
Zaterdag 20 juni:  van 21.30 uur tot middernacht 

21.30 uur           Welkom bij de livestream -  Art Rooijakkers 
Art praat met directeur Tineke Ceelen en laat je zien wat we met de opbrengst van de Nacht van de Vluchteling kunnen doen als het gaat om coronahulp.

21.55 uur           Warming-up - Ronny van de Amsterdamse Vondelgym 
Ronny verzorgt een spetterende warming-up. We tellen samen af, waarna we met alle ambassadeurs samen het startschot geven voor de laatste kilometerchallenge.

22:00 uur           De laatste kilometer challenge 
Art schakelt live naar de ambassadeurs in de 10 steden van de Nacht van de Vluchteling. 
Met mooie verhalen van lopers, interviews, sfeerverslagen, video’s en verslagen van special reporters.

23.55 uur           Bekendmaking opbrengst Nacht van de Vluchteling 2020 

Deel je ervaringen met ons!

Via de app, de website en de social media kanalen van de Nacht van de Vluchteling kun je de livestream bekijken of beluisteren. Loop je mee? Deel dan je ervaringen met ons!