28-05-2020

De eerste 4.000 lopers aangemeld!

De aanmeldingen voor de digitale Nacht van de Vluchteling stromen binnen. Het is hartverwarmend dat in twee weken tijd al meer dan 4.000 mensen de NVDV-app hebben gedownload en de uitdaging aangaan. Aandacht en hulp voor vluchtelingen wereldwijd is keihard nodig, iedereen is ontzettend gemotiveerd.

Met de app kunnen deelnemers in hun eigen woonomgeving kilometers maken en sponsors werven. Ook kunnen zij andere deelnemers op de hoogte houden van de prestaties. Mensen kunnen de komende weken t/m zaterdag 20 juni in hun eigen tempo en op hun eigen momenten meedoen.

‘Mijn mooiste meters ooit’

Ineke Palm loopt al voor de achtste keer mee met de Nacht van de Vluchteling. Vanwege de coronacrisis maakt ook zij haar veertig kilometer dit jaar digitaal en doet dat binnen het team Rotterdam voor Vluchtelingen. Ze roept op tot solidariteit, vooral met hen die het hard nodig hebben. Ze gebruikt de NVDV-app tijdens haar wandeling en noemt deze “mijn mooiste meters ooit”.

Wil je meelopen?

De app is te downloaden via de website www.nachtvandevluchteling.nl, via de App Store en de Play Store. Tip zoveel mogelijk mensen ook mee te lopen. Samen gaan we écht een verschil maken om vluchtelingen wereldwijd te helpen. Je persoonlijke afstandteller, het live startschot én een gezamenlijke digitale feestelijke afsluiting maken dit de wandeltocht die je niet mag missen