08-04-2020

Kom in actie tegen corona

Help mee in de strijd tegen corona. Juist nu, kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Daarom zijn we een actieplatform gestart. Op www.actievoorvluchtelingen.nl nodigen we je uit om een bijdrage te leveren in onze strijd tegen corona.

Help mee in de strijd tegen het virus

Vanaf vandaag kun jij, met jouw idee, geld inzamelen en ons op die manier helpen om de verspreiding van het coronavirus in vluchtelingenkampen te voorkomen. Bak heerlijke taarten voor de buurt, organiseer een online feestje of verkoop al je oude spullen. Samen kunnen we in deze crisis het verschil maken.

Support het platform

Ben je van plan om zelf geen actie op te zetten? Dan ben je vast benieuwd naar de acties van anderen. Hou dan ook vooral het platform de komende tijd in de gaten. Steun jouw favoriete actie en deel dit initiatief vooral met de mensen om je heen! Alleen samen met jullie wordt dit een succes.