31-03-2020

Eén vlag: voor de zorg en vluchtelingen

Heb jij de vlag voor de zorg al bij jou in de buurt zien hangen? De vlag waarmee we in Nederland onze helden in de zorg bedanken en wereldwijd vluchtelingen helpen. De helft van alle opbrengsten doneren de initiatiefnemers aan Stichting Vluchteling. Deze donaties worden gebruikt voor onze strijd tegen het coronavirus in vluchtelingenkampen.

Vlag voor de zorg is opgezet door drie jonge ondernemers. Nadat al hun werk als zzp’ers door de coronacrisis stil kwam te liggen besloten ze iets terug te willen doen voor onze zorgmedewerkers. Daarnaast stond het drietal stil bij het feit dat, veel landen deze coronacrisis zonder hulp niet aankunnen. Wereldwijd zijn er ruim 71 miljoen mensen op de vlucht. Velen van hen leven onder erbarmelijke omstandigheden in overvolle vluchtelingenkampen. De perfecte omstandigheden voor het coronavirus. De helft van alle opbrengsten wordt gebruikt om ook hen in deze moeilijke tijd de nodige zorg te kunnen bieden.

De actie gaat goed. Dagelijks staan we in het postkantoor frankeerstickers te plakken.
Initiatiefnemer Thomas Siepelinga


Hang ook de vlag uit

Op dit moment neemt de druk op ziekenhuizen alleen maar toe. Niet alleen hier, maar ook daar in de crisisgebieden waar Stichting Vluchteling actief is. Bestel daarom vandaag nog een vlag voor de zorg! Op die manier bedank je niet alleen onze zorgverleners, maar help je ons ook zorg mogelijk maken, daar waar het op dit moment hard nodig is. Help mee in de strijd tegen het coronavirus.

Bestel hier jouw vlag