31-03-2020

Nu mogelijk: doneren via Tikkie

Wil je op een makkelijke en snelle manier doneren aan Stichting Vluchteling? Dat kan! Je kunt nu doneren via de dienst Tikkie van ABN AMRO. Binnen enkele klikken ben je klaar. De ontvanger daarvan kan op de gebruikelijk manier jouw Tikkie ‘aftikken’. Het mooie is dat iedereen Tikkie kan gebruiken: het maakt niet uit welke bank je hebt.

Door hier te klikken, kun je een Tikkie aanmaken en versturen via WhatsApp of email. Je kunt zelf het donatiebedrag bepalen. De ontvangen Tikkie-donaties komen terecht bij onze coronahulp. Help mee om zoveel mogelijk levens te redden.

Samen strijden we tegen Corona
We leven in een heftige tijd! Binnen blijven, handen wassen, sociale contacten vermijden. Maar hoe doe je dat in een vluchtelingenkamp waar iedereen dicht op elkaar leeft? We moeten razendsnel tenten uit elkaar zetten, handwaspunten maken, zeep uitdelen en extra medische hulp bieden. Doneer nu jouw Tikkie voor coronahulp. Help jij mee?

Doneren via tikkie, stappenplan:
1. Klik op de link naar Tikkie.
2. Je krijgt een nieuw scherm te zien met een zelf te bepalen doneerbedrag.
3. Selecteer je eigen bank en klik op ‘Ja, ik wil betalen’.
4. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van jouw bank, waar je de betaling kunt doen.
5. ABN AMRO (Tikkie is een dienst van ABN AMRO) maakt alle Tikkie-betalingen tenslotte over aan Stichting Vluchteling.
6. Vraag jouw vrienden om ook een Tikkie te sturen en maak samen onze coronahulp mogelijk.

Het doneren is op deze manier super eenvoudig gemaakt. Jouw vrienden, familie, collega's en andere sympathisanten kunnen snel en in slechts een paar kliks met een bedrag steunen.