19-03-2020

Kantoor Stichting Vluchteling gesloten

Stichting Vluchteling heeft verschillende maatregelen genomen rondom de uitbraak van het coronavirus. Zo werken sinds vrijdag 13 maart alle medewerkers vanuit huis. Het kantoor in Den Haag is gesloten en alle medewerkers is gevraagd zo veel mogelijk thuis te werken. Ons werk gaat onverminderd door, via mail, telefoon of online vergaderingen.

Bereikbaarheid

U kunt het beste digitaal contact met ons zoeken:

- Gebruik onze website www.vluchteling.nl 
- Stuur een e-mail naar info@vluchteling.nl 
- Stuur een bericht via social media

De verwerking van fysieke post of een terugbelverzoek kan wat vertraging oplopen. De maatregelen gelden vooralsnog tot en met 31 maart.

Wij vragen uw begrip voor het ongemak.

Hygiëne hulp op Griekse eiland Lesbos

Stichting Vluchteling maakt zich ernstig zorgen over de situatie op het eiland en in het overbevolkte kamp Moria. Acute evacuatie uit dit kamp is nodig, beginnend bij de meest kwetsbaren, waaronder alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Om de leefomstandigheden met slechte hygiëne van de kampbewoners enigszins te verbeteren, stelt Stichting Vluchteling per direct €224.000 beschikbaar voor de aanleg van een aantal nieuwe sanitaire voorzieningen.

Lees meer