04-05-2019

Kom langs bij onze VR-experience op een van de bevrijdingsfestivals!

Zondag is het zover, dan vieren we met elkaar de vrijheid. We staan erbij stil dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Zeker niet voor al die miljoenen vluchtelingen wereldwijd, voor wie het niet mogelijk is om een gelukkig, veilig en vrij leven te leiden in hun thuisland.

Dit jaar zijn we aanwezig op zes Bevrijdingsfestivals door heel Nederland. Kom langs en neem een kijkje in een vluchtelingenkamp aan de hand van onze unieke VR-experience. Met deze virtual reality ervaring sta je ineens middenin een vluchtelingenkamp in DR Congo. De mensen wonen dicht op elkaar in zelfgebouwde hutten en drinken water uit vervuilde beekjes. Het is in één klap duidelijk waarom noodhulp zo hard nodig is.  

Waar vind je ons?
Flow Freedom Festival Arnhem, Sonsbeekpark 12.00 - 23.00 uur
Bevrijdingsfestival Nijmegen, Hunnerpark 13.30 - 23.00 uur
Bevrijdingsfestival Utrecht, Park Transwijk 13.00 - 23.00 uur
Bevrijdingsfestival Amersfoort, Krankeledenplantsoen 12.00 - 23.00 uur
Bevrijdingsfestival Den Haag, Malieveld 12.30 - 23.00 uur
Het Vrije Westen, Amsterdam, Westergasfabriek 13.30 - 23.00 uur 

Een bezoeker over de VR-experience van Stichting Vluchteling:  “Echt een heftige ervaring! Het leven van een vluchteling komt zo ineens wel heel dichtbij en je krijgt een goed beeld van hoe een vluchtelingenkamp er in het echt uitziet.”