18-01-2019

Wil jij naar de live tv-uitzending van Tijd voor MAX?

Graag nodigen we je uit om 13 februari aanwezig te zijn bij de live tv-uitzending van Tijd voor Max. De uitzending staat helemaal in het teken van Stichting Vluchteling.

Presentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen bespreken aan de hand van de actualiteit de situatie van vluchtelingen wereldwijd. In deze speciale uitzending vertelt onze directeur Tineke Ceelen over het toenemend aantal brandhaarden in de wereld. En ook ambassadeur van Stichting Vluchteling Art Rooijakkers is te gast, onlangs bezocht hij Venezolaanse vluchtelingen in Colombia.

In Tijd voor MAX gaan we dieper in op de situatie van Venezolaanse vluchtelingen in Colombia. Miljoenen mensen zijn inmiddels het Zuid-Amerikaanse land ontvlucht vanwege de politieke en economische crisis. Het leidt er tot chaos, grote armoede en een enorm tekort aan voedsel en medicijnen. Venezuela kent de ergste crisis in zijn geschiedenis. Zangeres Anneke van Giersbergen, fervent loper van de Nacht van de Vluchteling, zal een muzikaal optreden verzorgen.

De uitzending begint rond 17:10 uur en eindigt rond 17:50 uur. Je mag 1 introducé meenemen en wordt om 16.00 uur in de studio in Hilversum verwacht.

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Alle mensen die zich tijdig aangemeld hebben ontvangen hiervan bericht.