08-06-2018

Inschrijving Nacht van de Vluchteling sluit maandag 12.00 uur [inschrijving is gesloten]

Volgende week zaterdag in de nacht van 16 op 17 juni is het zover: de negende editie van de Nacht van de Vluchteling! Hoe ver zou jij gaan uit angst voor oorlog en geweld? De inschrijving sluit aanstaande maandag om 12.00 uur. Laatste kans! 

[De route is op maandag 11 juni om 12.00 uur gesloten - een recordaantal van 5.100 mensen hebben zich ingeschreven] 

Nog maar acht nachten slapen en dan is het zover, het komt nu dus écht dichtbij! De inschrijving van alle routes en afstanden sluiten we maandag 11 juni om 12:00 uur. Heb jij je nog niet ingeschreven, doe het dan snel. Wil je daarbij nog vrienden, collega's of familie uitnodigen om mee te lopen? Wacht dan niet te lang en nodig ze vandaag nog uit! Schrijf je snel in via deze linkKan je niet meelopen? Sponsor dan het evenement of je favoriete loper via deze link.

Wat een geweldige mijlpalen in de afgelopen 24 uur! Samen hebben we al 1 miljoen euro opgehaald en vandaag schreef ook de 5000e loper zich in! 

Yes! Wat een geweldige mijlpalen de afgelopen 24 uur voor de Nacht van de Vluchteling. Vandaag passeerden we de 1 miljoen euro en vandaag schreef zich ook de 5000e loper in! Iedereen is dus echt heel goed bezig om een zo hoog mogelijk bedrag in te zamelen voor noodhulp aan vluchtelingen. Een overweldigend aantal lopers heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de Nacht van de Vluchteling.

Wat is de Nacht van de Vluchteling?

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 vindt de negende editie van Nacht van de Vluchteling plaats: een wandeltocht waarmee Stichting Vluchteling geld ophaalt voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Duizenden lopers zetten in de nacht hun beste beentje voor en maken een wandeltocht om geld op te halen voor vluchtelingen wereldwijd. Op de route zorgen wij voor rustpunten op mooie locaties, verschillende versnaperingen en allerlei soorten vermaak! Met de opbrengsten van 2017 hebben wij dankzij onze deelnemers 76.948 vluchtelingen noodhulp kunnen bieden.

Grootste editie tot nu toe! 

Het evenement is dit jaar groter dan ooit te voren met drie verschillende afstanden en zes verschillende tochten in vier verschillende steden door heel het land. In Amsterdam, Utrecht, van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem vinden de lopen van 40 kilometer plaats. In Amsterdam hebben we ook twee kortere afstanden van 10 en 20 kilometer. Lees hier alles over het evenement op de website. Volg Nacht van de Vluchteling ook op FacebookTwitter en Instagram!