25-02-2018

Nacht van de Vluchteling-update: al meer dan €100.000 euro op de sponsorteller!

De Nacht van de Vluchteling bereikte dit weekend een mooie mijlpaal: de sponsorteller tikte de 100.000 euro aan! Bovendien heeft de 2000e deelnemer zich ingeschreven. Stichting Vluchteling is super trots op alle deelnemers.

Start- en finishlocaties bekend

We zijn eruit! Ook dit jaar hebben we weer de mooiste locaties kunnen vastleggen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen en Arnhem. Klik hier om de start- en finishlocaties te bekijken voor het weekend van 16 op 17 juni.

Nacht van de Vluchteling 2018

Lopers van de Nacht van de Vluchteling zamelen met hun deelname een zo hoog mogelijk bedrag in voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. In het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 zal om stipt middernacht het startschot klinken voor de 40 kilometerloop in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en, nieuw dit jaar, Utrecht! Bovendien staat er dit jaar ook een avondloop van 10 en 20 kilometer bij de Westergasfabriek in Amsterdam.

Met de uitbreiding naar Utrecht en de avondloop in Amsterdam kunnen wij dit jaar dan ook meer startbewijzen voor onze lopers aanbieden. Naast het ophalen van geld, vragen de lopers met hun deelname op een positieve manier aandacht voor vluchtelingen en ontheemden overal ter wereld. De Nacht van de Vluchteling belooft ook dit jaar weer een groot succes te worden!

Heb jij je nog niet ingeschreven, doe het dan snel. Het belooft een onvergetelijke en pittige nacht te worden. Loop mee !


Meld je aan voor de Nacht van de Vluchteling 2018

Loop mee