22-01-2018

De 999-update is uit!

De 999-update is uit! Deze week valt de papieren versie van de 999-update op de mat. In vogelvlucht krijg je inzicht in wat wij hebben gedaan in 2017. Een jaar waarin wij bijna 1 miljoen vluchtelingen hebben kunnen helpen.

Ook in dit digitale tijdperk is nog niet iedereen online. Om ook onze donateurs zonder internet te informeren over ons werk hebben wij de 999-update in het leven geroepen. Een aantal keer per jaar komt de 999-update uit en sturen wij deze op naar een groot deel van onze trouwe donateurs. In deze editie van de 999-update lees je over wat wij deden met jouw bijdrage aan vluchtelingen in 2017. 

Nieuwsgierig? Uiteraard hebben we ook een digitale variant gemaakt van de 999-update:

 Lees hier de digitale variant van de 999-update 

Wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens.