14-07-2017 | Laatste update: 15-07-2017

Een kijkje achter de schermen

Afgelopen week was directeur Tineke Ceelen te gast in de rubriek Zomerdagboek van Radio 1 De Ochtend. Marielle Beers volgde de diverse werkweek en maakte daar vier reportages erover. Zo is onder meer de werktrip naar London te horen, de opening van het nieuwe pand en de voorbereidingen van de reis naar Mosul.

Maandag 10 juli 2017

Not just another day at the office voor Tineke Ceelen, want de Stichting Vluchteling zit middenin een verhuizing. Ze werkt daarom vanuit huis, totdat het tijd is om naar Schiphol te vertrekken voor een vergadering in Londen. Tussendoor kan ze dan mooi nog even de plantenwater geven.

Luister het eerste Zomerdagboek hier terug.

Dinsdag 11 juli 2017

De vakantie is begonnen en dat is te merken aan de lange rijen op Schiphol. Ook Tineke Ceelen begeeft zich tussen de mensenmassa’s bij de incheckbalies, al valt ze met alleen een handtas met vergaderstukken wel wat uit de toon bij de overige reizigers. Voordat ze incheckt werpt ze nog even een blik op de kranten bij de AKO-kiosk. Morgen gaat Tineke eindelijk weer eens gewoon naar kantoor, het spiksplinternieuwe kantoor zelfs dat ze feestelijk gaan inwijden.

Luister het tweede Zomerdagboek hier terug.

Woensdag 12 juli 2017

Met het groeiende vluchtelingenprobleem, groeit de Stichting Vluchteling ook. En bij meer werknemers, hoort een groter kantoor.

Luister het derde Zomerdagboek hier terug.

Donderdag 13 juli 2017

De kogel is door de kerk, Tineke Ceelen brengt nog dit weekend een bezoek aan Mosul om met eigen ogen de situatie ter plekke te aanschouwen. Maar daarvoor moet er nog wel het een en ander worden geregeld.

Luister het vierde Zomerdagboek hier terug.

Gerelateerde projecten

Geen projecten gevonden