05-12-2017

Ook wij schreven een gedicht, speciaal aan jou gericht

Voor Sinterklaas schreven ook wij een gedicht, deze is speciaal aan jou gericht. Wij willen namelijk vluchtelingen minder angst, wanhoop en zorgen geven, zodat zij weer kunnen uitkijken naar een goed leven. Een toekomst voor hen is wat wij willen, eentje met perspectief en zonder verschillen.

Met jouw hulp 

Geef vluchtelingen minder. Minder angst, zorgen en wanhoop. Een klein bedrag maakt namelijk al een groot verschil. Voor 13 euro kunnen wij al een Rohingya gezin de benodigde materialen geven om een tijdelijk onderkomen mee te bouwen.

 Voor 21 euro kunnen wij al een kind in nood uit Mosul een noodhulppakket met voedsel, schoon drinkwater en medicijnen geven. Wij hopen deze laatste dagen van het jaar op jou te mogen rekenen. Want wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens!

Help jij mee?