01-12-2017

Inschrijving Nacht van de Vluchteling geopend!

De inschrijving voor de Nacht van de Vluchteling in 2018 is vandaag geopend! In het weekend van zaterdag 16 op zondag 17 juni 2018 zal om stipt middernacht het startschot klinken voor de 40 kilometerloop in Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen en nieuw dit jaar: Utrecht! Bovendien staat er dit jaar ook een avondloop van 10 en 20 kilometer op het programma. Die zal op zaterdagavond 16 juni plaatsvinden op bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Met de uitbreiding naar Utrecht en de avondloop in Amsterdam belooft het evenement ook dit jaar weer een groot succes te worden. Loop jij mee?

Lopers van de Nacht van de Vluchteling zamelen met hun deelname een zo hoog mogelijk bedrag in voor noodhulp aan vluchtelingen wereldwijd. Vorig jaar hebben we in recordtijd het maximaal aantal deelnemers bereikt en waren veel mensen te laat met inschrijven. Wegens die grote belangstelling is er daarom besloten om het aantal edities uit te breiden. Dit jaar kunnen wij dan ook meer startbewijzen voor onze lopers aanbieden. Naast het ophalen van geld, vragen de lopers met hun deelname op een positieve manier aandacht aan vluchtelingen en ontheemden overal ter wereld. 

Schrijf je hier direct in voor de Nacht van de Vluchteling

Art Rooijakkers, ambassadeur van de Nacht van de Vluchteling: “Wereldwijd neemt het aantal vluchtelingen toe. Om hen te helpen is meer hulp nodig dan ooit. Daarom organiseren we een extra editie van de Nacht van de Vluchteling.” 

Vorig jaar werd met de Nacht van de Vluchteling 1,6 miljoen euro opgehaald door 5.000 deelnemers. Voor de editie van 2018 hebben de vrienden van Stichting Vluchteling Art Rooijakkers en Waldemar Torenstra hun deelname aan de Nacht van de Vluchteling toegezegd. 

Sinds 2010

Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling en is in die jaren uitgegroeid tot een waanzinnig evenement. Sinds het eerste jaar hebben onze deelnemers in totaal bijna 4,4 miljoen euro opgehaald.  


Schrijf je vandaag nog in
Vanaf vandaag is de inschrijving geopend! Heb jij je nog niet ingeschreven, wees er dan snel bij. Het belooft een onvergetelijke en pittige nacht te worden. Schrijf je in via de website van de Nacht van de Vluchteling.