Geef vluchtelingen minder angst, zorgen en wanhoop

Dit jaar gingen wij wederom ver voor vluchtelingen, maar we willen heel graag nog veel meer voor hen betekenen. Daarom vragen wij om je hulp, meer hulp. Geef vluchtelingen minder. Minder angst, zorgen en wanhoop. In 2016 hebben we dankzij de steun van onze 157.420 donateurs bijna 1 miljoen vluchtelingen kunnen helpen. Dit aantal willen wij in de laatste maand van 2017 overtreffen. Help jij mee?

In deze en vele andere projecten dit jaar hielpen wij mensen op de vlucht. In Zuid-Soedan en Somalië streden we tegen de hongersnood, in Irak hielpen we de inwoners van Mosul met de terugkeer naar hun stad en in Myanmar en Bangladesh ondersteunden we de Rohingya, op de vlucht voor geweld. Wij blijven ons inzetten voor mensen op de vlucht, maar wij willen heel graag nog veel meer voor hen betekenen.

Met een klein bedrag maak je al een groot verschil. Wij hopen deze laatste dagen van het jaar op jou te mogen rekenen. Want wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens!

Met jouw hulp

Geef vluchtelingen minder. Minder angst, zorgen en wanhoop. Een klein bedrag maakt namelijk al een groot verschil. Voor 13 euro kunnen wij al een Rohingya gezin de benodigde materialen geven om een tijdelijk onderkomen mee te bouwen.

 Voor 21 euro kunnen wij al een kind in nood uit Mosul een noodhulppakket met voedsel, schoon drinkwater en medicijnen geven. Wij hopen deze laatste dagen van het jaar op jou te mogen rekenen. Want wij gaan ver voor vluchtelingen, maar zonder jouw hulp zijn we nergens!

Help jij mee?