21-12-2017 | Jordanië , Libanon

Fotoverslag: Tineke Ceelen en Johnny de Mol bezoeken Libanon en Jordanië

Afgelopen week zijn directeur Tineke Ceelen en presentator Johnny de Mol afgereisd naar Libanon en Jordanië. Bekijk hieronder de reis vastgelegd in beeld.
Wederzijds respect

Eerder dit jaar reisde directeur Tineke Ceelen van Stichting Vluchteling mee met De Mol om de projecten van zijn organisatie Movement on the Ground te bezoeken. De Mol: "Het wederzijds respect voor elkaars werk is heel groot en dit vraagt om meer verbinding."

“Stichting Vluchteling kan voor ons deuren openen, die wij als vrijwilligersorganisatie niet open krijgen,” zegt De Mol. “Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij sneller schakelen en grenzen opzoeken. Voor een organisatie als Stichting Vluchteling bestaat het risico om een land te worden uitgezet, waardoor dat soms wat lastiger is.”

Lees hier over het eerdere bezoek aan Lesbos

Geef vluchtelingen minder angst, zorgen en wanhoop, doneer nu