29-11-2017 | Laatste update: 30-11-2017

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal!

Dankzij onze donateurs kan Stichting Vluchteling zich inzetten voor vluchtelingen wereldwijd en dat ook blijven doen. Zonder onze donateurs zijn wij nergens en daarom zijn wij op zoek naar jouw verhaal!

Om meer inzicht te krijgen wat jou drijft als donateur en om in contact te komen met de mensen die ons werk mogelijk maken, zijn we op zoek naar 10 à 15 donateurs die hun verhaal in woord en beeld willen vertellen en dit graag delen met de community van Stichting Vluchteling. Waarom ben je donateur geworden van Stichting Vluchteling? Hoe lang ben je al donateur? En heb je daar een speciale reden voor? Wij komen graag met je in contact om te praten over wat het voor jou betekent om donateur te zijn van Stichting Vluchteling.   

Tineke Ceelen, directeur Stichting Vluchteling: 'dankzij onze donateurs en alle mensen die bijdragen aan het werk van onze stichting, kunnen wij ons blijven inzetten voor vluchtelingen wereldwijd en dat is hard nodig.' 

Heb je interesse?

Stuur dan een mail naar info@vluchteling.nl onder vermelding van 'ik deel graag mijn verhaal'.  Schrijf daarin kort waarom je donateur bent geworden van Stichting Vluchteling. We kijken uit naar je reactie!